SELAMAT HARI RAYA PKPB 2020

26.5.20

Hi Assalamualaikum Guys...

Taqabbalallahu Minna waminkum...

Selamat hari raya guys. Macam mana raya tahun ni? Meriah? Best? atau macam aku ja buat sendiri makan sendiri. Heheheh... tak lawak pun. 

Sambil blogging ni bukak la youtube lagu raya sikit na. 

Btw guys. Aku raya dekat puchong tahun ni. Kalau tak memang giliran balik kampung bini aku dekat johor. Tapi apa kan daya... kita raya moden keyyel. Kalau ikut kiraan tahun ni burn la kan. Memang raya parit buntaq la tahun depan. Hahhaha...

PKPB ni memang ujian untuk kita kan. Kalau kita fikir balik, sebenarnya usaha kita tak balik kampung ni satunya menghormati orang tua kerana risaukan kita ni pembawa, then kita rasa tanggungjawab kita. Yela, frontliner, menteri, semua dah jalankan tanggungjawab masing-masing, tanggungjawab kita hanya ikut atau dengan kata lain - dok diam ja la.


Btw guys. Aku dan Famili nak ucapkan Selamat Hari Raya PKPB 2020. Sama-sama kita doakan setiap amalan dan taubat kita diterima Allah.

Maaf zahir dan batin dari aku dan sekeluarga andai kata ada menyakiti hati anda secara sengaja atau tak sengaja. Maafkan kami. Begitu juga sebaliknya.

Salam sayang Aidilfitri.






You Might Also Like

30 kata zulhilmi kiut

  1. Salam Eid Mubarak...maaf salah silap andai ada ya...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir batin juga kalau2 ada tersalah cakap kat komen. hehe

    betul la kita takut mana tau silent carrier ke apa. duduk kat rumah je beraya sendiri~

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidil Fitri, maaf zahir batin..

    Kesian kat wife, mana boleh burn..hehe..tahun ni berkecuali kan..

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya juga dari bunda...salam ukhwah..

    ReplyDelete
  5. Selamat menyambut raya dalam norma baharu
    maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  7. Kalau ai pula, raya tahun ni bring forward ke tahun hadapan. =P Btw Selamat hari raya.

    ReplyDelete
  8. Assalam..selamat hari raya aidil fitri.
    Terima kasih singgah blog akak.😊

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Zul..
    Mohon Maaf Zahir Batin ..

    Betul, tahun ni masak makan dan rehat...banyak betul masa dengan keluarga kann...happy snagat!!

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya puasa tuan dan famili..

    semoga amal ibadah kita di bulan Ramadan yang lepas Allah terima.

    aamiin

    ReplyDelete
  11. slmt hari raya pkpb 2020 😀
    aku raya cam biasa je takda balik kpg ke apa cuma thn ni takda org dtg braya, cuma adik beradik je

    ReplyDelete
  12. Takpe mana tahu PKB takde waktu Hari Raya AidilAdha (Haji) maka silalah balik rumah pihak isteri.
    Apapun Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya! Comelnya budak². 🤩

    ReplyDelete
  14. Salam Aidilfitri PKPB.
    Ada rezeki next time kita dapat beraya dengan orang tersayang.

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya. dah follow sini hehe

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin buat zulhelmi sekeluarga

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya Aidilfitri :)

    ReplyDelete
  18. Nak ucap selamat hari raya, dah lepas raya pulak..hehe

    Tapi nak kasi tau, giliran tahun ni kena bawak ke tahun depan tau. So, balik Johor la thn depan..haha
    ~teamjohor~

    ReplyDelete
  19. Selamat hari raya Aidil Fitri.

    Raya tahun ni paling relaxs yiehaaa...

    ReplyDelete
  20. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya Maaf zahir batin. Ikutkan nak raya johor juga tahun ni. Kena postpone raya tahun depan lah nampaknya.

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya aidilfitri buat tuan sekeluarga...

    ReplyDelete
  23. Selamat Hari Raya Aidilfitri lagi sekali lepas PKPB ni habis. Jom blk kampung masa PKPP pulak. Raya masih on! Haha

    ReplyDelete
  24. Selamat hari raya!!! Jangan lupa self hygiene dan penjarakkan sosial!

    ReplyDelete
  25. Selamat hariraya maaf zahir batin dari mama sekeluarga.. cantiknya warna baju Raya tu

    ReplyDelete
  26. Rasanya belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin buat saudara Zulhilmi sekeluarga. Salam ukhwah!

    ReplyDelete