BELAJAR MENULIS SEMULA

29.4.20

Bismillahirahmanirahim...

Hi Guys. Apa khabaq semua?

Semoga Ramadan ni kita lebih semangat la ye. Lama tak sembang dengan hangpa. Semoga semua sihat na. Aku pun dah tak ingat pasai blog ni. Hahaha... Banyak cabaran dalam menguruskan masa kan kalau nak menulis ni.


Share la sikit apa perkembangan hangpa sekarang? Maaf na kalau lama tak singgah. Tapi aku sentiasa doakan rakan-rakan aku.

Sekarang ni aku banyak tengok youtube, baca ebook dan follow orang tentang cara penulisan hari ni. Aku rasa macam dah ketinggalan sangat. Nak tulis pun takdak idea.

Hangpa pulak macam mana?

Thanks guys sudi drop. Hehe..


You Might Also Like

23 kata zulhilmi kiut

  1. selamat kembali menulis tuan =)

    ReplyDelete
  2. welcome back,cik sue masih menulis tapi tgk mood dan bahan juga la hehehe

    ReplyDelete
  3. Selamat menulis blog ya, teruskan ..niat untuk kebaikan..senang kan hati

    ReplyDelete
  4. tu la, semakin dewasa komitmen tiada berpenghujung. ingat lagi 9, 10 tahun lalu blog ni ketika masih pakai blogspot. aktif blogwalking hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkah... jangan dikenang kisah lalu. hhahahaha

      Delete
  5. long time no see.. good luck cari idea. kalau xde idea boleh join segment mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah mama.. blog mama pun byk nak kena nengok ni. heheh

      Delete
  6. Welcome back.
    PKP buat ulangkaji dan kerja sekolah melambak.
    Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi singgah blog. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa. So far semuanya okay je dirumah. berblog macam biasa selagi masih ada idea dan masih belajar menulis juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. moga terus berpuasa na. hehehe

      harap jugak la ado idea lagi ni.

      Delete
  8. Salam Ramadhan dan selamat menulis kembali๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadan. Terima kasih. nnt rajin singgah na. hehehe

      Delete
  9. aku pun dah lama tak menulis. dan masih belum menulis lagi.

    ReplyDelete
  10. Welcome back blogging lagi ...
    Semangat, kawan.

    Salam dari Indonesia

    ReplyDelete
  11. selamat kembali ke alam blogging.. hehe
    saya pun dulu stop sekejap. lepas tu tahun ni rajin balik sbb banyak masa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..

      saya byk masa sbb pkp ni. harap lepaih ni pon rajin la. hahaha

      Delete