SENARAI PENUH KABINET MALAYSIA

2.7.18

Bismillahirahmanirahim...


Harini cuma nak share senarai penuh Kabinet Malaysia. Nak ulas panjang ambil masa. So aku share gambar dari MalaysiaKini dulu nak baru kita bukak sesi suai kenal dan ramah mesra.

Bagaimanapun, aku sebagai seorang rakyat Malaysia mengucapkan jutaan tahniah dan selamat menjalankan tugas dengan penuh amanah dan kesabaran.

Tak semua hati mudah untuk dipuaskan. Janji cara dan nilai serta matlamat yang ingin dicapai itu terlaksana untuk kemudahan ramai adalah sangat baik.

Sumber :https://www.malaysiakini.com/news/432238 


You Might Also Like

7 kata zulhilmi kiut

  1. semoga mereka semua dapat menjalankan kerja dengan amanah dan jujur

    ReplyDelete
  2. happy tengok syed saddiq jadi menteri belia & sukan :D

    ReplyDelete
  3. jaga n pikul amanah tu elok2...

    ReplyDelete
  4. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! from www.halloweendayusa2018.com

    ReplyDelete
  5. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete