SELAMAT ULANG TAHUN KE 10 RICHWORKS.

8.6.18

Bismillahirahmanirahim...


1. Selamat Ulang Tahun ke-10 Richworks Group Of Companies.
.
2. Nak ambik kesempatan ucap Tahniah! Tertengok ramai kengkawan Richworks post baru aku terperasan ulang tahun ke-10. 
.
3. Seronok dan jeles tengok hadiah yang macam-macam tu. Hehehe..
.
4. Apa yang lebih besaq adalah macam mana Richworks dah dekatkan sekumpulan manusia ke mentaliti lain. Bukan semua akan faham ni.
.
5. Walaupun aku bukan lagi part of Richworks team, tapi aku tetap gembira sebab pernah menjadi semut kecil yang mengangkat batu kecil bersama pasukan untuk bina besut besar. (ayat...)
.
6. Dekat sini aku belajaq banyak sangat perkara. Adab, Ilmu dunia akhirat, character diri, kepercayaan dan idea.
.
7. Teringat aku setiap kali IMKK mesti aku akan balik dan tulis apa yang aku nak kejaq dan macam mana impian aku sebagai manusia yang perlu bersedia untuk mati.
.
8. Tak tertulis kata-kata macam mana aku berterima kasih pada guru Dr. Azizan Osman. Lagi aku tak terungkap bila aku jumpak dia. Sampai hari akhir aku pun tak terluah. (Rugi la pulak rasa).
.
9. Tak tertulis kata-kata macam mana aku berterima kasih pada guru Dr. Azizan Osman. Lagi aku tak terungkap bila aku jumpak dia. Sampai hari akhir aku pun tak terluah.

Kredit Gambar : Tuan Jurufoto Mohammad Mokhriz. 6 tahun lepas. 😊😊


You Might Also Like

1 kata zulhilmi kiut