NAK START BERKONGSI BALIK!

ZULHILMI TEMPOYAK | 21.3.18 | 23 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum kawan-kawan.  

Takdak apa, cuma terbukak blogger dan teringat nak menaikkan kembali pengalaman dan kenangan. Sebenaqnya aku pun dah tak reti sangat nak menulis. Tapi bila bukak google mencari something aku rasa aku banyak dibantu oleh pengalaman orang. Posting yang tahun 2010 pun kita boleh dapat belajar lagi. Fuhhh... memang sesuatu kan.

Terima kasih yang sudi datang untuk membaca blog Zulhilmi Tempoyak walaupun dah setahun takdak apa dan tak punya cerita. InsyaAllah banyak benda bermanfaat akan dikongsi lepaih ni. Bukan sebab nak menunjuk. Tapi nak kongsi best nya hidup ni bila kita bersyukur. (Hehehe... gelak happy)

Bukan apa, cuma bila aku mati. Aku ada sikit pahala dari ilmu yang bermanfaat yang telah dikongsi. Fuhh.. lain macam pulak ayat. (Ngilu rasa hati)

InsyaAllah.... hujung minggu ni aku kongsi apa yang aku belajar bilamana isteri aku pernah bleeding masa mengandung dulu. Wahhh.. tiba-tiba dah ado baby kan. 

Banyak la nak kongsi. Tapi setakat ni dulu harini. Buat yang merindui. 


Kahkahkah... cepat masa berlalu...

23 comments:

  1. Selagi yang dikongsi itu bermanfaat...selagi itu mengalir pahala yang tidak bertepi...

    ReplyDelete
  2. Byknya beli sabun, membasuh demikian banyak ye sbb ada bby, hihi

    ReplyDelete
  3. akhirnya... setelah lama hilang, muncul pulak semula
    tup2 ada bby dh.... teringat dulu2 masa mula2 akka kenal blog nih, dia tanya psl hantaran ke psl perkahwinan tp... dia kata utk kwn dia lah kan tp hhehheheh

    selamat dtg ke dunia kebapaan dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... anak kecik lg. xsempat nk hapdate apa skrg. ahaha

      Delete
  4. Assalamualaikum, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    membalas kunjungan dan menjalin ukhuwwah biarpun sekadar di alam maya. Jangan berhenti menulis selagi ada mahu dan mampu, mudah-mudahan setiap yang ditulis membuah manfaat kepada semua...

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH DH DPT DOKONG BABY COMEL BAPA MITHALI NI

    ReplyDelete
  6. amboiii lamanyaa abg temppyak hilang... thniahhh dpt bebi comell :D

    ReplyDelete
  7. Welcome back yer. Tahniah kerana dah menimang cahaya mata...

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Bab 'kendong' baby macam tu, en. suami bawak barulah macho sebab kita tak pernah 'kendong' baby macam tu, semua diuruskan oleh en. suami.. ekekeke..

    ReplyDelete
  10. wahhh dah ada baby. hehehehhe... kembalilah kongsikan apa yang menarik ye...

    ReplyDelete
  11. Insyaallah bro. Ilmu yg berterusan menjadi saham akhirat

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger