HILANGKAN LENGUH DENGAN JUS LUTOX DNARS.

ZULHILMI TEMPOYAK | 22.6.17 | 3 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Pertama sekali nak. Kahkahkahkah... lama tak update story. Maafin saya buk. Harap ada la jugak yang rindukan laki orang ni kan. Kalau ada jangan gatai PM. Komen ja kat bawah. Kang tak memasal aku kena tidoq luaq. (takut...)

Baru ni ada tengok kawan share contest menang duit raya dari DNARS dekat facebook DNARS JUS LUTOX . Cuma LIKE, KOMEN, SHARE & TAG dan HASTAG #DuitRayaDnars. InsyaAllah ada rezeki tak kemana. 1 Syawal ni keluar result lepas tu, 2 Syawal terus dapat duit raya untuk pemenang. Kalau korang nak join tu cepat-cepat la sebelum hari raya. Ada rezeki tu ada la kan. InsyaAllah.


Sebenaqnya pernah dengar tentang Jus Lutox Dnars ni. Tapi tak pernah tau sangat untuk apa, so dah kebetulan join contest Duit Raya ni terus baca mencari info Jus Lutox ni. Asyik tau hebat Dnars ja. Not bad juga la produk ni. Tengok testimoni pengguna Lutox ni pun boleh kata positif ja semua. Alhamdulillah kan.. Nak try jugak la rasa.


Aku bukan apa, dalam bulan puasa ni banyak juga beraktiviti. Siang kerja, malam solat Terawih pastu kadang-kadang kemas rumah. Biasalah mood nak raya pertama kali dengan bini (kahkahkah.. gelak setan kena ikat). Dekat-dekat nak raya ni lenguh badan sebab dok shopping. Ehhh.. tak banyak pun. Tapi dah memang sesak kan. Kereta sesak sampai asyik tekan brek, dalam butik lenguh berdiri test baju. Rasa berotot pulak tangan ni.

Nak dijadikan cerita dah kebetulan baca tentang Jus Lutox Dnars ni. Aku kongsikan ada 12 kebaikan utama Jus Lutox Dnars ni dengan korang. Ala.. tau la sikit kan.

1) Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.
2) Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.
3) Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.
4) Melancarkan peredaran darah.
5) Melancarkan proses penghadaman.
6) Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.
7) Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
8) Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.
9) Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.
10) Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.
11) Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.
12) Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh


Tapi kan.. mulanya risau juga la, sebab tak tau apa kandungan Jus Lutox Dnars ni. Terus Tanya contact FB Dnars tu sebab nak cuba tapi risau apa la yang ada dalam Jus Lutox ni. Lepas dorang terangkan Jus Lutox ni hanya guna bahan semula jadi, terus la angkat. Antara kandungan utama yang ada macam Kurma, Madu, Lemon, Halia, Pegaga, bayam, Markisa, garam bukit dan Delima. Tengok kandungan pun dah jadi yakin sangat dengan khasiat yang InsyaAllah kita boleh dapat. Jiran-jiran terangkat. Ehhh.. jiran pulak.

Alhamdulillah yang lebih meyakinkan bila Jus Lutox Dnars ni mendapat Sijil Pengiktirafan HALAL daripada JAKIM. Tak da la bila minum dengan saudara atok dengan opah ni ditanya pulak halal ke kan. Nak balik kampung nak juga kongsi dengan dorang.

Mostly bila baca review pengguna yang dah minum Jus Lutox Dnars ni ada yang kongsi seronok sebab dah tak rasa sakit lutut lagi. Ada juga yang kongsi dah lama sakit sendi tapi Alhamdulillah lepas minum Jus Lutox Dnars memang membantu memulihkan. Makin tak sabar lak nak cuba minum ni.


Kiranya kalau minum bulan-bulan puasa ni memang lagi bertambah la tenaga. Hujung nak dekat raya ni tak la rasa lemau sangat badan kan. Jadi aku pun apa lagi. Tengah tunggu jus Lutox Dnars sampai rumah ja ni. Jus Lutox Dnars boleh diambil setiap hari dan sesuai untuk seisi keluarga. Jadi balik raya bukan minum sorang tau. Minum satu keluarga, atok, opah, saudara, sepupu, da nada lebih boleh la kongsi dengan tetamu yang dating.

Jadi kalau korang nak info dan nak order Jus Lutox ni boleh terus secara atas talian dekat  :

Website : www.lutox.com.my
FB : https://www.facebook.com/juslutoxdnars/


Hati-hati balik beraya tu tau kawan-kawan.


3 comments:

  1. Salam Aidilfitri kepada Zul & isteri.. Lain macam aura org beraya first time dengan isteri, hehehe

    Bila baca kandungan & kelebihan jus ni agak baik khasiatnya. Tak salah cuba demi menjaga kesihatan.

    By the way, good luck!

    ReplyDelete
  2. Siapa yang menang duit raya tu? eh tetiba hiks!
    Anyway selamat hariraya Aidilfitri mohon maaf zahir batin.
    Biasa dengar Dnars ni tapi tak pernah cuba

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger