JUAL DAN KEMBANGKAN PERNIAGAAN ANDA DI VENTUREGRAB.COM

ZULHILMI TEMPOYAK | 15.5.17 | 5 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Arghhh..!!! Lama gila bapak tak hapdate. Maaf la... Tau ada ja yang rindu kan. Haraplahhhh... hehe.. Sebenarnya ada ja masa. Tapi macam biasa, cabaran untuk sesiapa yang ada idea tapi lambat bertindak. Banyak gila benda nak kongsi dengan korang ni sebenarnya.

Tengok tips kawen korang share dekat aku pun bertimbun tak share lagi.


Untuk kali ni aku kongsikan dulu website best untuk korang yang nak kembangkan perniagaan samaada dengan mencari rakan niaga, rakan sekutu, nak jual perniagaan atau nak jual sebahagian perniagaan korang ke medium yang memang sesuai dan tepat.

Tengok... cara penulisan aku pun nampak educated la kali ni. Kahkahkah...

Alright... berdasarkan pemerhatian dan pemahaman aku, VentureGrab.com ni adalah platform terbaik untuk berkongsi tentang perniagaan korang. Portal yang baru diasaskan ini sebenarnya adalah portal untuk memudahkan dan melancarkan proses jual beli perniagaan serta untuk perniagaan yang nak berkembang lagi.

Bagi aku portal ni menarik. Maksud aku menarik sebabnya andai kata kita ada lebihan atau dapat bonus tahunan then kumpul dan kumpul ada RM10,000. Sebenarnya RM10,000 kita ada pilihan lain. Tapi tak salah jugak kalau kita nak cari peluang dengan mencari rakan niaga yang perlukan dana tambahan dan kita sebagai Co-Founder. Secara tak langsung juga kita boleh namakan diri kita investor dan jana pendapatan tambahan.


Buat masa ini VentureGrab.com bergerak di facebook yang mana kalau korang berminat boleh join group di FB. Sangat-sangat disarankan untuk masuk dulu dan biasakan macam mana peluang yang ada.

Ok kawan-kawan jangan lupa! 


Malam ni aku hapdate lagi sebagai Travel Fashion 8,938,712 yang dok mengaktifkan diri balik.

Jangan lupa tinggalkan jejak anda. Komen dekat bawah dan kita sama-sama blogging. Bagi la support sikit untuk member nak nulis ni. Kahkahkah...



5 comments:

  1. Thank u meninggalkan jejak di blog Kak Mirror. Happy blogging & happy honeymoon.

    ReplyDelete
  2. boleh jenguk2 la venturegrab

    ReplyDelete
  3. Tak de bisness ar Zul....nak share benda hape hihi...

    ReplyDelete
  4. org2 bisnes harus grap peluang sebegini!

    ReplyDelete
  5. Berikut adalah penyelesaian terbaik untuk kebebasan kewangan, membuat tahun anda berjaya dengan melawat perkhidmatan pinjaman christian christian di mana anda boleh mendapatkan pinjaman untuk memulakan perniagaan impian anda tanpa tekanan dan mendapatkan pinjaman anda diluluskan dalam beberapa hari .. Adakah anda sedang mencari pinjaman ? Atau adakah anda telah menolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan untuk satu atau lebih sebab? Anda mempunyai tempat yang tepat untuk penyelesaian pinjaman anda di sini! Kami memberi pinjaman kepada syarikat dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan sebanyak 2%. Sila hubungi kami melalui e-mel hari ini melalui christianmorganloanservices@gmail.com

    DATA PEMOHON:

        1) Nama Penuh:
        2) Negara:
        3) Alamat:
        4) Negara:
        5) Seks:
        6) Status Perkahwinan:
        7) Kerja:
        8) Nombor Telefon:
        9) Kedudukan di tempat kerja:
        10) Pendapatan bulanan:
        11) Jumlah Pinjaman yang Dibutuhkan:
        12) Tempoh Pinjaman:
        13) Pinjaman Faedah:
        14) Agama:
        15) Pernahkah anda memohon sebelum ini?
        16) Tarikh lahir;

    Terima kasih,
    Puan Christian

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger