DAH SELAMAT DAH

ZULHILMI TEMPOYAK | 19.1.17 | 31 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Pertama sekali maaf la lama tak hapdate story dekat sini. Sepanjang bulan-bulan ni tak tahu macam mana nak mula tulis. Al maklumlah macam-macam cabaran sebelum dan selepas kahwin ni.


Terima kasih atas doa ampa pada zulhilmi ni. Semoga apa yang didoakan kita dapat keberkatan bersama.

Esok insyaAllah aku hapdate lain. Apa yang terjadi seminggu sebelum aku bernikah dan apa yang aku rasa. Pilu dan bercampur baur.

Siapa yang memang nak baca komen la sket "nak" ka apa. Semangat la sikit nak menulis. Hehehehe..

Yang tiba-tiba terbukak blogspot
zulhilmi

31 comments:

  1. Tahniah!!! Selamat Pengantin Baru Zul & Wife.

    Nak...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Poyak! Semoga ke syurga,. Barakallah..

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. selamat dah !!! ni yang kata kawan nak kawen ni.. ceh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui.. housemate kawen. hahahah...

      terima kasih. :D

      Delete
  4. mana gambar kwn serumah tu yg konon2nya selalu minta tip heheheh...

    apa pun tahniah n selamat pengantin baru yek tuan blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... mmg kawan pon dah kawen. hahahaha..

      terima kasih...

      Delete
  5. Selamat pengantin baru.. comelny bini

    ReplyDelete
  6. Wahh. Congrats & selamat pengantin baru 😊

    ReplyDelete
  7. Fuyohhh dah lama x menjenguk sini. Tup2 dah kahwin. Tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah... diri sendiri pon tup tup dah..

      Delete
  8. Salam perkenalan. Selamat pengantin baru. Blogwalking di sini. :)
    http://galaksiviral.blogspot.my/2017/02/11-planet-paling-aneh-dan-ganjil-di.html

    ReplyDelete
  9. Alaa comelnya pengantin ni. Selamat pengantin baru, semoga bahagia sampai ke syurga.

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru. semoga berbahagia dan selamat menempuh hidup verumah tangga :)

    ReplyDelete
  11. semoga menjadi pasangan yang mawadah dan warahmah aminnn

    ReplyDelete
  12. Selamat Pebgantin Baru Zul dan isteri moga kekal bahagia hingga ke syurga.

    Cantik kaler baju pengantin, Zul. Bini pun cantik. Seronoklah ek hihi...

    ReplyDelete
  13. masih tak terlambat nak ucap selamat pengantin baru. hihi. selamat menempuh fasa baru yeee

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.
    Tahniah.
    Moga bahagia hingga ke Jannah.
    Aamiin.

    ReplyDelete
  15. Walaupun lambat wish tapi nak wish jugak.. Selamat Pengantin BAru pada Zulhilmi dan isteri, semoga perkahwinan dan kasih sayang antara kalian kekal hingga ke akhirnya..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger