BAGAIMANA MEMBELI RUMAH PADA USIA 20 TAHUN?

ZULHILMI TEMPOYAK | 29.3.16 | 9 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Bagaimana membeli rumah pada usia 20 tahun? Saja la tulis soalan ni nak bagi nampak sikit rajin update blog. Kahkahkah...


Keliru dengan soalan ni buat aku terdiam sampai berapa bulan ni. Haaa.. nampak logik tak alasan aku? Btw... harap ampa semua sihat la na. Lama jugak tak kentut dekat blog ampa. Rindu..!! Rasanya. Macam acah-acah kan.

Bebalik pada persoalan asal. Aku percaya ramai yang punya misi tak pun impian untuk punya rumah sendiri seawal yang mungkin. Samaada strateginya adalah untuk tinggal atau untuk pelaburan.

Kalau ampa punya idea atau orang selalu panggil tips la kan. Share share la sikit. Atau mungkin rasanya aku patut ikut mana-mana mentor yang sememangnya suka sharing yang kena dengan taraf hidup orang yang baru memulakan hidup.

Amacam?

Btw.. betoi aku rindu ampa. Kehkehkeh





Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger