SELAMAT PENGANTIN BARU SHAWN DAN YAYA

ZULHILMI TEMPOYAK | 7.8.16 | 30 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Sabtu aku sempat singgah ke beberapa wedding kawan-kawan. Memang ramai kahwin. Peluang untuk tengok orang kahwin la kan. Majlis kita ni tak tahu la lagi pulak bilanya. 


So.. sabtu lepas ada peluang ke Majlis Perkahwinan Yaya dan Shawn. Dua-dua blogger. Shawn aku kenal masa ada geng blogger sengal dulu yang diasaskan oleh ayahanda Afzal. Yaya aku kenal masa buat event dengan dia dulu. 

Meriah weh... dengan pengantin cantik. Kawan-kawan pengantin cantik. Fuh... takut aku tak sanggup balik masa wedding orang ni. Dengan suhu dewan Maktab PDRM yang sejuk. Ramai pulak awek sangat cantik. Heheheh...

Jangan kabo pengantin ya. Aku tambah 6 kali jeli kelapa ni. sampai budak sebelah aku pun ingat aku berlawan dengan dia sapa makan paling banyak.


Aku kongsikan sikit gambar untuk kawan-kawan yang tak sempat join. Majlis ni memang seumur hidup sekali ja. Majlis aku nanti mungkin aku plan buat banyak kali. Tapi dengan orang yang sama la. Hehehehe...




Iya paham... Semua nak tengok gambaq aku dengan pengantin kan. Kalau nak tu tak payah malu-malu. Kabo ja. Confirm aku belanja. Nak download gambaq aku kabo dulu ya. Hmm.. macam bajet sangat ja aku ni.


Tak bekenan sangat gambaq ni. Sebab nampak gemok. Satgi takdak pulak orang PM nak berkenalan. Walaupun memang sebelum-sebelum ni ada.

Tahniah dan Selamat Pengantin Baru Shawn dan Yaya. Semoga cinta hingga ke Jannah gitu.



30 comments:

  1. eh pi jugak..x nampak pun *ayat cliche* :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada nmpk. tp kenyit mata dari jauh ja. ehehehe

      Delete
  2. hg handsome jugak la bro. jgn risau :) tang 6x bedal kelapa jelly tu, mek agak hg mkn ns sesenduk je kot :)

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru jugak kepada semua pengantin.. semoga bahagia bersama pasangan hingga jannah..

    ReplyDelete
  4. Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. REZEKI dan KEJAYAAN

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pengantin, cantik pelaminnya

    ReplyDelete
  6. cantik je yaya . wedding pun nampak simple je x keterlaluan :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat pengantin!
    Sama cantik sama padan. GBS smua busy da skrg. Huhuhu

    ReplyDelete
  8. Ingatkan shawn penyanyi tu...

    http://dorsettpink.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. Thank you sebab baca blog saya... much appreciated

    http://dorsettpink.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. nti mkn nasi minyak jgn lupa jemput kami ye
    hahaha

    ReplyDelete
  11. Mesti ramai nak berkenalan dengan jejaka sebelah pengantin lelaki tu kan?

    ReplyDelete
  12. Hihi.... tulah makan durian banyak sangat kan muka dah nampak gemuk hihi...
    Tak pe, relax ar, nanti sampailah jodoh tu....

    ReplyDelete
  13. Hahahaha.. part last tu kelakar..
    Insya Allah ada je yang PM nanti tuh..
    Tahniah buat Shawn dan yaya.. semoga bahgia hingga ke Jannah..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger