OPEN HOUSE RAYA

ZULHILMI TEMPOYAK | 3.8.16 | 20 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Macam biasa ayat mula. Lama betoi tak update blog. Haa... acah-acah sibuk sikit. Sebenaq nya memang lama niat nak update. Tapi sejak awek dirampas orang ni semua serba tak kena.

Alright... harini just nak habaq. InsyaAllah lepas ni aku free ja malam aku update. Susah la nak curi-curi masa sekarang. Sesusah nak curi hati orang. Jangan cia.. cia.. sangat.

Macam mana pun terima kasih atas undangan open house semua ya. Semoga dipenuhi keberkatan dan dibukakan lagi rahmat rezeki seluasnya.

Kalau ada yang nak buat open house lagi tu jangan la lupa panggil. Buat masa ni yang tak habeh tu memang aku tapau letak dalam freezer kat rumah.

Nanti aku cerita pulak apa jadi dekat freezer rumah aku kesan lambakan open house ni.

Buat yang merindui. Aku belanja la gambaq open house yang paling nampak kuruih. Kahkahkah.. 


Selamat Hari Raya geng. Ini betoi sebulan kemudian ni.




20 comments:

  1. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Zul.....

    Siannya awek kena curi. Mesti tak jaga betul ni ek....tak pun dah nasib badannnn hihi.... Alah usha je gadis lain.....usaha tangga kejayaan gitu

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Zul.....

    Siannya awek kena curi. Mesti tak jaga betul ni ek....tak pun dah nasib badannnn hihi.... Alah usha je gadis lain.....usaha tangga kejayaan gitu

    ReplyDelete
  3. Ala dik kan ke selalu org kata bunga bukan sekuntum
    Ramai lagi yg menanti diluar sana.

    ReplyDelete
  4. muka macam sape tu ek...hahah..lupe..rupenye i folo u

    ReplyDelete
  5. paling nampak kurus??? hahaaa.. ok gelak laju-laju !

    ReplyDelete
  6. ala bro, awek lain rmai lg. insyaAllah kau akan jumpe yg trbaik lg :) hebat noorrrr hg leh tapau bawak balik rumah pulak :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya ..
    sampai kesudah raya ye .. hehe
    maklumla syawal 30 hari ..=)

    ReplyDelete
  8. amboi happy sungguh muka pi open house.. Apapun tunggu next year pulak. raya dah habis katanya hhehehe

    ReplyDelete
  9. happy non...selamat hari rayaaa..

    ReplyDelete
  10. ok first time singgah sini. soalan pertama

    kenapa nama ada tempoyak. memang minat tempoyak ka?

    selamat berkenalan. selamat hari raya

    ReplyDelete
  11. Nak ucap selamat hari raya pun raya dah habis dah hari ni. Salam kenal ajelah ya, Zul.

    Alahai, ingatkan nak feeling-feeling sedih dengar kena tinggal awek tapi tak tahulah kenapa rasa nak gelak-gelak aje bila baca entri ni. Sorrylah ya ^_^

    ReplyDelete
  12. x terpk lak nk tapau mknn opn hse...mungkin sbb semua dh slmt semadi dlm perut..lol

    ReplyDelete
  13. thanks for leaving me a comment, hehe I replied there and I think I need to visit your blog too! And you know what, I LOVE your blog header, it's funny and look cool!! keep your blog up! :)

    ReplyDelete
  14. Dah habis raya dah.
    Dah masuk Zulkaedah pun.
    Tak lama lagi sambut raya haji pulak cia...cia..cia...

    ReplyDelete
  15. even dah habis raya still ada open house.. untung rezeki perut.. done follow here :)

    ReplyDelete
  16. happy mcm dpt duit raya byk je ni ;-)

    ReplyDelete
  17. Lega dah habis raya.. kalau tak.. nak makan sesaje.. hehehe..

    ReplyDelete
  18. Hi..salam singgah...salam ukhuwah

    ReplyDelete
  19. ala.. singgah sini time Syawal dah habis..
    So wish salam Adiladha lah..
    Lagi dua minggu kan raya haji..
    kikikiki..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger