KAHKAHKAH BERAPA BULAN TAK UPDATE DA!

ZULHILMI TEMPOYAK | 19.6.16 | 9 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Wuihhh.. lama betoi tak update blog ni. Bukan saja bersawang, berselut, berlumut dah blog ni. Apa khabar kawan-kawan. Semoga ampa semua diberikan kesenangan dan kemudahan dalam kehidupan terutama dalam menjalani ibadah puasa ni.

Just update hari ni, bukan tak ada cerita menarik cuma tak ada masa nak update. Rindu nak blog walking dan join event dengan kawan-kawan.

InsyaAllah tahun ni kalau ada rezeki ada la cerita lagi special ya. Macam mana pun terima kasih pada kawan-kawan yang tetap datang blog ni untuk drop komen. 

Tau ramai rindu kan. Tak apa. Ishh.. segan la ramai mintak nak tengok aku ni. Aduh... dah jangan mintak sangat. Ni aku belanja sikit la. Kot ada jiran yang single bekenan. Kahkahkah...


Okay... tak payah nak ucap terima kasih sangat. Terima kasih kat ampa singgah sini. Satgi jugak aku update baru.




9 comments:

  1. Perghhh kalah retis kasi ucapan.. hahahhaa :P Anw welcome back Zul!

    ReplyDelete
  2. kejap lagi baru nak update?? yg ni bukan kira update ka? hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah terima jugak hidayah untuk update belog. hihi

    ReplyDelete
  4. Apa salahnya tunjuk muka, sambil menyelam minum ayaq hihi.....

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab sudi singgah di blog saya dan komen..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger