TEKA TEKI!

ZULHILMI TEMPOYAK | 7.5.16 | 11 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Semalam aku saja scroll dok nak main teka teki dengan member. Google punya google la nak bagi soalan susah aku terpikir suatu masa dulu main lawan teka teki dengan adik beradik.


Teka teki ni aku kira setiap kali main mesti ada. Yang peliknya kenapa sampai harini aku masih tak tau jawapan. Adakah aku leka masa depa bagi jawapan. Atau aku masih rasa tak logik lagi dengan jawapan yang diberikan? 

Kesimpulannya sampai sekarang aku tak tau lagi jawapan teka teki ni. Google pun tak bagi jawapan yang mengagumkan. Nampak sangat memang mencabar kan. Yang ada jawapan bagi betoi punya jawapan.

Teka teki teka tekuk,
Ular mati atas pokok.

Ampa ada teka teki yang masih tak terjawab sampai rini?

Ce share... mana tau kot aku ada idea nak menjawab kan. hehehe...




11 comments:

  1. berteka teki sendiri,,ada ke takde ek teka teki yang lum dapat jawapan..jeng..

    ReplyDelete
  2. dah cuba teka teki by google.. cuba cari jawapan by google jugak.. confirm dapat.. hhehehe

    ReplyDelete
  3. paling tak pandai nak jawab teka teki..haha

    ReplyDelete
  4. hahaha mmg xsuke teka teki..fikir seminit ja dah mntak jawapan..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.
    datang singgah n follow skali.
    lemah dgn teka teki..cepat nak mntk jawapan.hehe

    ReplyDelete
  6. ubat nyamukkkk..ni teka teki masa kat kampung kecik2 dulu ni..ubat nyamuk yg dulu2 tu tau..yg pusing2 tu..pokoknya kaki yang stand dia tu...mati bila kena bakar ubat nyamuk tu..hehhehe

    ReplyDelete
  7. Salam singgah malam... hihi... teka teki? failed juga la.. hehe.. betul la.. tgk teka teki atas tu ingat ubat nyamuk... hihi

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger