WHAKAAHUA. EVENT PHOTOGRAPHER.

ZULHILMI TEMPOYAK | 29.4.16 | 2 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Saja nak share dekat sini gambar-gambar yang baru ni aku terajin nak gi amek. Memang dari dulu buat photog ni, cuma tak rajin nak hapdate sebab client pun mostly kawan-kawan.









So sesapa yang nak kawen lagi, nak ada event lagi boleh roger-roger la na. Whakaahua tu nama brand la. Asal nama dari New Zealand.

Yelaa... New Zealand kan banyak tempat best. Gila kau tak nak pi New Zealand. Tempat cantik mak aih... InsyaAllah ada peluang kita gi sama-sama. Ni dah apahal cerita New Zealand kan.

Sebenarnya Q untuk story lain. Panjang sangat story lain nak menaip. Kahkahkah...



2 comments:

  1. dulu rajin gak amik wedding photo... tp dah tua2 ni adoii azab nak terima.. penat sgt.. hhehe Anw lawooo pic..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger