Superman!

ZULHILMI TEMPOYAK | 14.4.16 | 7 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Baru ni aku sempat la curik masa tengok Superman vs Batman.  Siap dekat beanie TGV lagi wowwww...  Yang bestnya aku dok sorang dekat beanie ni. Best jugak sebab tiket di sponsor. Best jugak lagi sebab sebelah aku kosong. Yang best lagi aku tak tau apa jadi dekat cerita ni sebab half movie aku dah tertidoq.


Biasanya kalau tengok wayang memang jadi habit nak tidoq dan akan ada la orang cubit-cubit manja. Hmmm.. nak habaq dia tengok wayang dengan awek la tuuuuuu.

Bila habis ja cerita aku tertanya, apa yang superman buat sampai sanggup mati? Apa yang Batman buat sampai Superman rela untuk mati?

Adakah Superman mati akan membantutkan income untuk next movie. Haaa... mengantok malam ni tapi saja nak up story. Rindu ampa sampai takdak tajuk bagi ada jugak tajuk.

Apa pun ceritanya. Kita mesti sangat-sangat hargai superman yang sentiasa garang, manja, penyayang, hensem, gagah, kiut yang sentiasa menyerikan hidup kita. Pastu manja, penyayang, hensem, gagah, kiut tu berjangkit ke anaknya pulak.


Terima kasih ayah..!! Ayah superman kami..!!





7 comments:

  1. macam macam ada bro...tidur dalam wayang memang best sebab suasana gelap dan muram

    ReplyDelete
  2. Hihi....best sangat kot cite tu!

    Pelik jugaklah org lelaki boleh tido tgk cite gini, kalau pompuan tu boleh dimaafkanlah....

    ReplyDelete
  3. Hahaha.. Adoi. Gone ni sampai boleh tertido.? Aina lama da x tgk wayang...

    ReplyDelete
  4. mesti x fan ni.. smpai ttido. sonok kot cte tu. kihkih

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. tipuuuuuuuuuuu nie tgk sorg2.. sbb ade org tukang cubit kan? kbai!

    ReplyDelete
  6. hahaha yelah tu tgk sorg tp lelaki ada gak xkisah tgk movie sorg2.. kite download jelah

    p/s: tempoyak bawak lah adik tu pi ESCAPE. jgn lupa book awal dpt diskaun. hehehe

    ReplyDelete
  7. Tapi kalo citer batman dan superman ni, bukan takat Zul je tido.. ramai yg tgk dan tertido.. hehehehe

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger