BUFFET RAMADAN BANGI GOLF RESORT. SEDAP SAMPAI LUPA NAK UPDATE!

ZULHILMI TEMPOYAK | 24.6.15 | 13 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Aduh... godek-godek gambar dekat www.projektravel.com. Buat aku teringat aku pi makan dekat Bangi Golf Resort sebelum puasa hari tu. Fine! Sebelum puasa kot hari ni baru nak hapdate. Nak buat macam mana kak. Jiran asyik nak berkepit ja. 


Susah sebenarnya aku nak kongsi pasal buffet Ramadan dekat Bangi Golf Resort ni. Kang cerita lebih-lebih orang kata aku puji melampau la. Tapi nak tak nak aku kena cerita jugak.

Buffet Ramadan dekat Bangi Golf Resort memang sedap! Bayangkanlah sedap dia sampai aku lupa nak update. Yela.. update cerita dekat blog. Cakap sedap saja tak best kalau tak dak buktikan. So.. aku kongsikan gambar dari team Projek Travel.





Sebenarnya ada lagi gambar. Untuk mengelakkan ramai terliur dan tak terkawal jiwa masa bulan baik ni. Aku kongsi part lain na. So.. banyak la sket cerita aku boleh hapdate kan.

Btw... bagi yang mencari port Bangi golf Resort ni dekat mana. Ampa boleh tengok map yang disertakan ni. Cewahh...


Kawan aku habaq, kalau nak buat tempahan pastu nak tanya, ampa boleh hubungi Pn. Luliy Shalwani  0162678284 /  0169645544 atau email bgrrestaurant@gmail.com. Tanya ja, bukan menggatai apa.

Sejak awek lama dah kawen ni. Aku makan pon tak berapa lalu. Selalu boleh 8 pinggan. Sekarang jadi 7 pinggan ja masa makan dekat sini. Sorry, kamping 3 pinggan tak termasuk na.

Yang Sedap Sampai Terlupa.
@zulhilmitempoyak

KESAN TERMAKAN ANAK LIPAS. PUNAH MASA DEPAN AKU!

ZULHILMI TEMPOYAK | 20.6.15 | 11 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Baru ni aku nak minum air. Maksud aku, masa bukan bulan posa la. Aku main capai ja bekas air aku. Dengan happy aku isi air dan terus langgah tapi orang keyyel kata teguk air tu.
Bila aku minum tu, aku rasa macam ada benda bergerak dalam mulut tapi kecik ja. Aku rasa ja la ada benda bergerak. Lepas tu aku tengok kawasan aku amek bekas tu ada macam kesan-kesan lipas.
Dalam hati aku dah glurppp!!
Disebabkan media sosial aku ni ada kawan educated yang ramai. Aku tanya la kesan makan anak lipas. Dan ini jawapan yang aku dapat.



Tak tau la nak cium ka nak bagi duit raya lebih ka apa kat kawan-kawan aku ni. Jawapan yang mana patut aku cuba pon dah mula rasa ragu-ragu.

Sebenarnya sekarang aku tak tau apa status lipas dalam perot comel aku ni. 

Btw... Banyak benda nak hapdate ni. Tapi semenjak ada cabaran dan dogaan yang bertubi-tubi menimpa, terus aku down. Tambah lak bila gugurl yang diminati dah mendirikan masjid dengan pilihan hati.

Yang Masih Buntu


RINDU ZAMAN BUDAK-BUDAK. #7 KENANGAN.

ZULHILMI TEMPOYAK | 6.6.15 | 6 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Tengah duduk layan facebook. Tiba-tiba ada orang share zaman dulu dan zaman sekarang. Orang kuat touching macam aku ofcos la mata berhabuk. Waktu tu la aku rapat dan kenal orang. Kena buli ka macam mana ka still rasa fun.








Yang last ni aku selalu menang. Sampai pemadam bertimbun. Tapi sayang, banyak mana pun still hilang.
"Antara sedar atau tidak. Kita yang sibuk kan diri kita. Gadget ada untuk mudahkan komunikasi dan infomasi. Tapi benda ni jadikan kita menyendiri."

Cuba tengok anak kita. Mana pilihan dia hari ni. Duduk godek sendiri di rumah atau tengah happy share bersama anda atau tengah share dengan UNKNOWN.

Yang Rindu Zaman Budak 


Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger