ADAKAH SEBAB KAWAN KAWEN CEPAT. AKU KENA CEPAT KAWEN?

ZULHILMI TEMPOYAK | 28.1.15 | 13 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Bunyi macam saiko kan. 
Saja tarik, nak ampa share kat sini.

Gambar Sekadar Hiasan. Sebab Ni Moment Terbaru. Acehhhh...

Soalan seperti tajuk di atas. 
Sebagai seorang lelaki yang baru nak belajar alam ni.
Aku nak tanya ja. 
Sebab soalan ni seringkali diaju.

Perghhh.. seringkali tu.

Next update nanti aku share apa yang aku rasa.
Apa kata ampa share apa yang ampa rasa. 

Apa lagi. Komen la kat bawah. 

p/s: Alolooohhh... sejak putus cinta ni zulhilmi ni.

Yang Bertanya


RASA EXCITED PULOK. #BITES SHARE BLOG NI!

ZULHILMI TEMPOYAK | 28.1.15 | 6 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Semalam saja menjenguk facebook aku. Dah lama tak hidupkan page page yang acah acah berinfo sket. Nak dijadikan cerita, aku ternampak satu sponsored ads. Haaa.. apa lagi, terukir dibintang la muka aku. Dengan bibir tersenyum cair seperti cairnya kuning telur masa makan kat Bites Cafe dulu. Sempat promote lagi tu.



Cerita sini habes sini na. Masa aku tengok ada ads ni, sebenarnya aku tengah meeting dengan someone. Apa yang someone tu cakap pun aku tak pasti. Sebab bila dah terpandang ni, tersengeh-sengeh ja aku. Muka tersipu-sipu acah acah malu. Hidung kembang mampu terkempis.

Mau tak ter kembang kempis hidung aku. Yela.. blog kecik macam ni Bites Cafe share. Mau tersedu sedu terharu aku. Rasa nak pi hug ja tokei dia. Kehkehkeh...

p/s : nak makan ngan awak boleh? Auchh...

Yang Nak Pi Cuba Lagi Bites

BITES CAFE LAKE FIELDS. #19 GAMBAR YANG PASTI ANDA TERLIUR!

ZULHILMI TEMPOYAK | 24.1.15 | 6 Comments
Bismillahirahmanirahim...


BITES CAFE dekat LAKE FIELDS, aku diberi peluang untuk cuba makan kat situ. Nanti aku cerita pengalaman makan dia macam mana. Sesangat feel. Tapi nanti la. Ni hidangan yang ada yang pasti ampa pon tiba tiba teringin nak pi.



























Bagi yang teringin nak cuba makan. Boleh terus ke alamat ni:

BITES
Alamat: 72, Jalan Tasik Utama 7, Lake Fields Sg Besi, 57000 Kuala Lumpur.
Contact no: 03-90554438
Business hours: 
Mon-Thu: 9.00am – 10.00pm
Fri-Sat: 9.00am – 11.00pm
Sun: 9.00am – 10.00pm

Terima kasih kepada FOODINK atas jemputan. Layari https://www.foodink.com.my/ untuk info lanjut!

Yang Teruja Makan


SELENDANG BY ZARA. #8 GAMBAR SELENDANG TERCANTIK 2015!

ZULHILMI TEMPOYAK | 18.1.15 | 12 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Rata-rata mungkin dah tau yang aku tengah membantu ramai awek awek kat luar sana yang kiut miut untuk lebih kiut miut. Membantu macam mana? Haaa.. cerita sini habes sini, aku sekarang dah sediakan koleksi selendang terbaik abad ini.

Selendang By Zara, selendang tercantik tahun ni. Di design dari hati, dibuat dari mesin suka hati, dipakai pada gadis. Hmmm.. tak kena ayat aku kali ni. Tak pa la, just nak share gambar ja. Harap ampa hepi. Untuk lelaki kawal la hati. Kahkahkah...








Bagi ampa yang nak jadi agen ka nak buat duit sesaja kat tepi boleh call aku kat 0173141686. Bunyi macam gangster tapi manja. Auchh.. heheh...

p/s : aku tengah bawak diri ni. Merajuk tak habes lagi. ;p

Yang Selendang Tercantik 2015


BLOG WALKING PEPAGI BUTA. BLOGWALKING BUKAN ACAH ACAH!

ZULHILMI TEMPOYAK | 13.1.15 | 14 Comments
Bismillahirahmahirahim...


Memandangkan aku sudah menjanjikan diri aku untuk blog walking. Pagi ni aku bangun pepagi buta untuk blog walking kat blog ampa. Mostly memang blog blog yang best. Bukan bodek ni. Tapi nak jaga hati je. Kahkahkah...

Btw. bagi ampa yang tengah baca sekarang ni. Blog bawah ni aku dah baca dan aku rasa ampa patut gi singgah baca. Bukan apa, pengalaman orang beza beza dan sememangnya bukan semua benda kita sempat untuk laluinya. Perghhh ayat aku kan.

Firstly, nak taknak mestilah aku akan singgah blog sharing travel terbaik 2014 - blog Projek Travel dekat www.projektravel.com

Kat bawah ni antara blog lain yang aku sempat singgah. Dan aku memang sangat rekeman ampa untuk singgah jap. Tapi kalau ampa punya blog yang best lagi yang patut aku baca. Tolong tinggalkan link kat bawah. Bak kata jejaka muka comel macam aku. Plisshhhh..

#1 - http://www.projektravel.com/
#2 - http://www.mawardiyunus.com/
#3 - http://mariahasun.blogspot.com/
#4 - http://delarocha82.blogspot.com/
#5 - http://ceritamayapersada.blogspot.com/
#6 - http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/
#7 - http://ch000tz.blogspot.com/
#8 - http://anakaskarpencen.com/
#9 - http://www.byrawlins.com/
#10 - http://marqiscareno.blogspot.com/
#11 - http://zamani84.blogspot.com/
#12 - http://www.benashaari.com/
#13 - http://www.kiflimally.com/
#14 - http://mizztina.blogspot.com/
#15 - http://edisikental.blogspot.com/
#16 - http://ekahafizy.blogspot.com/
#17 - http://nurul-izwa.blogspot.com/
#18 - http://www.dianarashid.com/
#19 - http://tembikaisusuitubest.blogspot.com/
#20 - http://sheilashahfiekry.blogspot.com/
#21 - http://aidanharima.blogspot.com/

Ini ja yang aku sempat singgah amati dan baca dan godek godek pepagi buta ni. InsyaAllah nanti sempat aku hapdate la blog lain lak. Blog ampa memang kewwwlassss. Soo.. take time ooo nak baca.

p/s : ada khabar angin kata aku malas update blog sebab atin yana dah betunang. Hmmm... sedangkan lidah lagi tergigit. Inikan pulak lidah dalam kari ikan.

Hehehehe..

Yang Bangun Awal Sket


KHUTBAH TERAKHIR RASULLAH SAW. SOLLUALANNABI.

ZULHILMI TEMPOYAK | 8.1.15 | 5 Comments
Bismillahirahmanirahim...



Yang akan update lagi 2 hari
+zulhilmitempoyak 

SELAMAT ULANG TAHUN PROJEK TRAVEL. PERTAMA TU!

ZULHILMI TEMPOYAK | 3.1.15 | 4 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Selamat Ulang Tahun Pertama Projek Travel! Sapa yang rerajin baca blog aku ni kan mesti perasan aku ada share pasal #ProjekTravel.

Baca anda yang first time dengar pasal Projek Travel, boleh terus ke www.projektravel.com. Dekat situ kami share banyak tips dan pengalaman travel komuniti kami. Ampa pon boleh gak jadi sebahagian dari komuniti. Ingat, www.projektravel.com

Aku belanja gambaq aku untuk projek travel la. Dan untuk awek awek n jiran kat luaq sana. Pewitttt... 


Aku dok perasan sekarang ni ayat aku macam lagi skema. Nak melawak pon tetakot ja. Kahkahkah.. Kalau tengok gambar kat atas. Makin kurus kan. Plsss.. agree!

Btw. Terima kasih still baca blog aku walau aku suka acah acah membizi. Heheheh...

p/s : sejak atin yana tunang ngan orang. Aku makin bizi. Kahkahkah...

Yang Berkomuniti


Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger