BAGI SIGNAL TU PENTING!

ZULHILMI TEMPOYAK | 9.8.15 | 5 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Fuhhh.. payah beno nak cari masa nak hapdate blog tercinta ni. Takdak apa sangat nak cerita pun. Just nak jenguk-jenguk ampa. Rindu weh... Bunyik macam acah-acah kan. Kahkahkah...

Apa aku nak cerita. Signal tu serius penting!  Yela, kalau orang tiba-tiba masuk simpang tak bagi signal mau nya sampai balik rumah mencarut kat dia ja. Pastu update dekat fb. Haaa.. apa pun tak jadi.

Sebenarnya aku komplen hari ni bukan pasal signal kereta. Tapi signal dari awak pemilik hati tercinta. Acehhh... Kadang-kadang agak susah nak kenal signal apa bagaimana, bila dan apa jadinya.

Source : katrinakopeckyoga
Sambil aku dok stok awek-awek sebelah rumah ni. Aku teringat kisah dulu-dulu masa zaman mencari pasangan hidup ni. Aicehhh... Tak senang duduk. Ada la keluaq dengan jiran-jiran. Tapi orang puteh kata sekadar friendzone. Kadang ja terbajet lebih.

Aku sebagai lelaki yang muka baby face kadang risau. Bila kita dok try, kita tak tau status awek tu. Dapat signal macam mana pun tak pasti. Macam mana sebenarnya nak sedaq tentang level signal ni?

Bagi signal please!


5 comments:

  1. kdg2 lupa bg signal.. hahaha

    ReplyDelete
  2. bagi signal memang penting ... kalau x mati menanti woo..

    ReplyDelete
  3. ooo baru mummy tau.. Signal tu ada macam2 jenis rupanya.. Hebat mung!

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. cehhhh ye ye jela aku ingat signal kereta je tadi. baru nak tumpang membebel dekat sini ekekekekeke

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger