PERKARA WAJIB AKU BUAT DUA 3 HARI NI.

ZULHILMI TEMPOYAK | 30.7.15 | 13 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Mesti tak ramai tanya kan? sebab apa aku lama tak hapdate blog ni. Yelaaa... beramai ramai la sangat baca blog ni kan. Sejak awek tu dah kawen, hati aku tak tenteram nak hapdate blog. Nak cerita pom pang nak menunjuk pon dah tak semangat. Kahkahkah...

Mostly hari hari sekarang akan sibuk sikit. Dengan berniaga GC Tea dan kasut leo lagi. Memang agak tak menang tangan. Nasib baik www.projektravel.com ada komuniti superb.

Dulu jadual aku kurang satu benda ni. Tapi sekarang! Perkara wajib aku setiap hari makin menjadi-jadi. Aku rasa mostly ramai jugak yang ada aktiviti sekarang ni.

Grab a popcorn dan baca MalaysiaKini dengan paper Sinar Harian. Ke ada yang baca the Edge dengan SWJ punya website? Cerita ni ampa faham sendiri la yak. Cakap lebih-lebih kang mau aku hapdate blog dalam tirai besi lak.

Yela.. tak senang bontot aku tengok idola aku diviralkan. Erkkk...

Macam mana pun kita mengharapkan semuanya akan selesai dengan cepat dan terbaik. Ameen.

Tak tau nak letak gambar apa so aku rembat la gambar ni dari facebook Mawardi Gebu sebab ada gambar aku. Kehkehkeh...


Btw... bagi sapa yang ada insta best mohon komen id ampa kat bawah. Nak banyakkan lagi follow orang. Nak acah-acah aktif balik.

Yang Acah-acah comel.




13 comments:

  1. Berniaga apa GC Tea? Nak tau boleh?

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.. hye hye. haha lama kot tak singgah sini. hahaha. tempoyak tempoyak. tieha pun baru nk acah acah aktif balik kot. sbb nk jd org balik. hahaha. heeyyy nt tieha add insta awk!

    ReplyDelete
  3. nk acah-acah komen la.. hehehe

    ReplyDelete
  4. hahhhahhahaha salalu kena bom kan

    ReplyDelete
  5. Meh follow fl.yanie.amaryllis ke dah follow eh

    ReplyDelete
  6. ehhehe.. meh insta cik en
    https://instagram.com/eintan_nurfuzie/

    jalan2 sni

    ReplyDelete
  7. hahahaha sekarang ni kalau nak bercakap ikut dan pun kena toleh kiri kanan dulu. paling kuat pun boleh cakap dalam hati jela. takde sape boleh dengan dan dakwa. gituuuuuu

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger