BUFFET RAMADAN BANGI GOLF RESORT. SEDAP SAMPAI LUPA NAK UPDATE!

ZULHILMI TEMPOYAK | 24.6.15 | 13 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Aduh... godek-godek gambar dekat www.projektravel.com. Buat aku teringat aku pi makan dekat Bangi Golf Resort sebelum puasa hari tu. Fine! Sebelum puasa kot hari ni baru nak hapdate. Nak buat macam mana kak. Jiran asyik nak berkepit ja. 


Susah sebenarnya aku nak kongsi pasal buffet Ramadan dekat Bangi Golf Resort ni. Kang cerita lebih-lebih orang kata aku puji melampau la. Tapi nak tak nak aku kena cerita jugak.

Buffet Ramadan dekat Bangi Golf Resort memang sedap! Bayangkanlah sedap dia sampai aku lupa nak update. Yela.. update cerita dekat blog. Cakap sedap saja tak best kalau tak dak buktikan. So.. aku kongsikan gambar dari team Projek Travel.





Sebenarnya ada lagi gambar. Untuk mengelakkan ramai terliur dan tak terkawal jiwa masa bulan baik ni. Aku kongsi part lain na. So.. banyak la sket cerita aku boleh hapdate kan.

Btw... bagi yang mencari port Bangi golf Resort ni dekat mana. Ampa boleh tengok map yang disertakan ni. Cewahh...


Kawan aku habaq, kalau nak buat tempahan pastu nak tanya, ampa boleh hubungi Pn. Luliy Shalwani  0162678284 /  0169645544 atau email bgrrestaurant@gmail.com. Tanya ja, bukan menggatai apa.

Sejak awek lama dah kawen ni. Aku makan pon tak berapa lalu. Selalu boleh 8 pinggan. Sekarang jadi 7 pinggan ja masa makan dekat sini. Sorry, kamping 3 pinggan tak termasuk na.

Yang Sedap Sampai Terlupa.
@zulhilmitempoyak

13 comments:

  1. sejak mula ramadhan ni sekali je berbuka di luar, kat PICC. selebihnya isteri masak.... setakat hari ni lah :-)

    ReplyDelete
  2. sedap nye..pagi2 dah cuci mata tgk gmbr makanan sedap ni..hehe

    ReplyDelete
  3. gemokkknya kambing bakar dia..hehehe..so tak dak hal la nak makan sampai tiga pinggan pun kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. Kalau dah macam tu gaya punya hidangan sah-sah solat terawih sangap memanjang haha...

    ReplyDelete
  5. kg je kat prt buntr.. tp dlu rjin p psr kemboja =)

    ReplyDelete
  6. Terliur Tengok...

    shafiqhashim.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ada churros!!!!!!!!!!!!! bestnya!

    ReplyDelete
  8. tengok gambar makanan pg2 ni. fuhhh.. menduga iman btol. hahaha!

    ReplyDelete
  9. boleh saya tahu,jiran encik yang mana ye?anak mak leha ka?

    ReplyDelete
  10. amboiii melampau sungguh kambing dia tersergam indah macam tu

    nangesssss

    T__T

    ReplyDelete
  11. tahun ni mostly buka kat rumah je
    sekali je kat luar sebab celeb besday adik hihi

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger