TONTON VIDEO MUZIK TASHA MANSHAHAR. TIBA-TIBA RASA NAK BALIK KAMPUNG!

ZULHILMI TEMPOYAK | 30.5.15 | 8 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Macam biasa, bila aku online mesti aku akan godek-godek nak dengar lagu. Aku selalu dengar lagu Terima Kasih Cinta yang Tasha Manshahar nyanyi dengan RJ dalam radio tapi tak pernah lak tengok video muzik dia.


Semalam pon time aku bukak, aku just dengar tanpa tengok. Standart la, lagu kita nak dengaq bukan nak tengok sangat kan. Tapi part last tu tiba-tiba macam ada pulak sembang guraunya. Aku pon beralih tap nak tengok apa pengisiannya. Sangat sweet bagi satu famili.


Baca komen pun ada yang sebak. Yelaaa... sapa tak rindu ayah kan. Terima kasih cinta. Kita doa untuk bersama sampai syurga.

Soooo... ampa tengok la sampai habis na. Nampak natural dan lain lak Tasha Manshahar dalam ni. Nice dan nampak wanita Melayu terakhir. Ehhhh... tiba-tiba kannn...

Yang Tiba-Tiba Rindu Kampung


8 comments:

  1. suka lagu-lagu dari tasha,hekhekhek

    ReplyDelete
  2. dah lama adore dengan video lagu ni..family bonding :)

    ReplyDelete
  3. dok penah dengar lagu ni.. CT layan kepop hahahak..

    ReplyDelete
  4. mmg cantik budak ni ... dgr lagu ke tgk org ni ... hehehee

    ReplyDelete
  5. baru nak tengok tp tak jadik lah. nanti menangis tak berlagu pulak nk balik kmpung. hehe.

    ReplyDelete
  6. kan... cantik dia ni.Lagu dia pun best

    ReplyDelete
  7. lawanyaaaaaaaaaaaaaaaa tashaaa

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger