KEHIDUPAN BUDAK LELAKI NI DICERITA DALAM LAGU. TERASA ADA ORANG POTONG BAWANG!

ZULHILMI TEMPOYAK | 16.5.15 | 1 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Gambar dari www.digitalspy.co.uk
Berapa ramai dari kita memang menghadapi kesukaran dalam hidup? Sememangnya ramai akan kata mestilah. Ya betul, memang semua menghadapi liku-liku dalam hidup. Gilalah kalau tak ada apa itu cara dan bak kata jiran aku "jalan lurus mestilah ada sikit bumper tak pun terlanggar batu". Pandai jiran aku.

Apa aku nak kongsikan kat sini adalah bagaimana seorang budak yang penat dengan kehidupan dia dibuli. Bagaimana dia diuji hari-hari dan terjemahkan dalam lagu. 


Aku just nak kata yang rumah aku ada ninja. Dia potong bawang. Aku jumpak memang aku potong balik bawang ni. sebenarnya bila part mom tu yang lain rasa tu. Kannn..

Terima kasih. Hidup memang sedikit mencabar tapi bagaimana kita tenang dan hadapi. Itulah kita.

Yang Ulang 5 Kali Nak Faham.


1 comment:

  1. Betul tu zulhilmi...bah kan setiap hari kita hadapi cabaran...eh berkenan dgn pekasam ke...nanti pi beli naaa...terima kasih berkunjung :)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger