10 TAHUN YOUTUBE MALAYSIA. SELAMAT ULANG TAHUN!

ZULHILMI TEMPOYAK | 29.5.15 | 3 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Di kala pagi ni aku bukak youtube. Dan aku nampak ini. 


So... Selamat Ulang tahun ke 10 Team YouTube Malaysia. Terima kasih melancarkan YouTube. Aku guna YouTube untuk belajar banyak benda. Dari kejayaan orang lain hingga la kesilapan orang lain. Untuk belajar. Hidup ni terlalu singkat untuk buat banyak silap. Dan bila ada Youtube ofcos sangat membantu. 


Sebenarnya aku banyak pending story. Terutamanya pasal review. Nanti aku akan update. Maaf sebab kekangan masa. Aku just harap setiap penulisan aku akan bantu orang lain upgrade life pembaca. Maksud aku, setiap kali ampa baca ampa akan dapat something.

Btw.... jom blogwalking! Yeah... aku nak komen OK ja. hehehe..

Yang Rindu Kalian


3 comments:

  1. tak tahu pun annyversary Youtube..Happy 10th YO Youtube :)

    ReplyDelete
  2. laaahai da 10 tahun da utube ? happy anniversary eeeh ? hahah..

    ReplyDelete
  3. kita layan youtube utk bukak zikir munajat sambil dodoi anak je. hehe

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger