TERLUPA NAK UP ENTRY! KFC ZINGER RICE WRAP.

ZULHILMI TEMPOYAK | 9.4.15 | 3 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Waktu acah-acah menyibukkan diri ni. Teringat lak aku event KFC Malaysia yang aku pergi hari tu. Dah alang-alang bukak blog untuk update www.projektravel.com aku pun nak jugak lah hapdate blog sendiri yang acah-acah bersawang ni.

Btw... sambung balik pasal KFC tadi. Baiklah, nak kongsi kang rasa macam menunjuk lak. Cerita sini habis sini na. Sebenarnya masa event tu aku puasa. Sampai saja dekat pavi, dah waktu berbuka. Nak dijadikan cerita nak cepat berbuka, sebelum gi solat aku pon korek ido** aku makan. Puiiii... 

Benda tu tak berlaku! Aku pi beratuq dekat kedai yang acah-acah macam KFC. Niat di hati dan beli alas perut sebab aku tak jumpak lagi KFC dekat mana. Sampai ja giliran aku, aku jadi kaku dan layu serta tak lalu. So aku tak jadi order dan teruskan perjalanan untuk mencari KFC.


Sampai ja KFC. Ni la ceritanya. Rambang mata dengan Resepi Ayam Original dan juga awek awek yang ada. Maksud aku KFC Zinger Rice Wrap yang ada. Aku lapar sangat sampai nampak macam awek dah makanan tu. Heheheh...



Dalam hati aku dok kata, seb bek aku tak beli kat kedai acah-acah ayam KFC tadi. Sebab kat event ni aku boleh bedal sampai 5 KFC Zinger Rice Wrap. Sedap lak tu. Siap tapau lagi!

Ni ja yang tinggal untuk ampa!


Yang KFC Zinger Rice Wrap



3 comments:

  1. dah try kfc zinger rice ni..not bad la taste nya..

    ReplyDelete
  2. ehhh betul ke KFC dah naik harga sejak GST ni?

    ReplyDelete
  3. Hihihi. Teringat kenangan kan. Btw KFC turun harga lepas GST. Ada la dalam posen 0.05 sen gitu je ;)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger