KATA-KATA UNTUK DIRI. RAJINKAN DIRI.

23.4.15

Bismillahirahmanirahim...

Jarang-jarang dapat kongsi cerita dengan ampa. Nak tulis ni pon macam lesu ja kan. Tapi, macam mana pun serius thanks sangat kat ampa yang sudi baca blog tak seberapa ni. Sekarang aku tengah giat menjalankan bisnes yang tengah berkembang. Kasut Leo.


Bukan nak promote dekat sini, tapi at least ampa tau aku tak terus hilang. Bunyi macam sedih ja kan.

Malam ni saja nak taip untuk lepaskan rindu ampa. Aku tau ampa rindu kat aku. Tak yah sorok perasaan tu. Kahkahkah...

Tinggalkan link ampa kat bawah, untuk aku mudah masuk nak jenguk. Ada banyak story lagi yang tak hapdate ni. Y man.

Yang Tetiba Menulis Sket


You Might Also Like

1 kata zulhilmi kiut

  1. meh baca blog ni meh..
    http://sayanuranis.blogspot.com/

    ReplyDelete