BOLEHKAH WANG BERI KEGEMBIRAAN? VIDEO MESTI TONTON.

ZULHILMI TEMPOYAK | 5.4.15 | 0 Comments
Bismillahirahmanirahim...

First, nak gelak dulu. Bapak lama aku tak hapdate story dekat blog ni. Kahkahkah... Bukan malas sangat sebenarnya. Tapi biarlah diri ini berbicara dengan diri. Menyibukkan diri dengan bisnes Kasut Leo aku tu.

Baiklah, sambung cerita untuk kesedaran diri. Bila kita sembang pasal kekayaan dan duit banyak. Akan ada banyak persepsi. Mungkin diri kita sendiri. Kita tak pasti. 



Akan ada yang kata, buat apa duit banyak nanti lupa diri. 

Akan ada yang kata, aku perlu duit banyak untuk bantu mereka-mereka ni.

Semua ini adalah pandangan diri masing-masing. Kita tentukan dengan usaha dan keberanian kita untuk ubah diri kita dahulu.



Bagi aku, kita mungkin boleh abaikan ayat dia yang mungkin pada aku tidak sesuai untuk dikatakan. Tapi point aku nak share dekat sini adalah berapa ramai dekat luar sana yang perlukan sumbangan kita. Sama ada dari segi bantuan sakit, bantuan bencana, dan bantuan kehidupan sendiri.

Setuju atau tidak. Tidak perlu dinyatakan. Tepuk dada, sakit. Tapi tanyalah diri.

Btw. Ampa jangan lupa nak untuk vote www.projektravel.com sebagai best travel blog 2015 dekat #‎msmw2015‬, rujuk link ni. Jangan lupa vote na. Ampa sayang aku kan. Heheh..

Yang Mintak Ampa Vote


No comments:

Post a Comment

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger