BLOGGER BERPERANG SAMA SENDIRI! WTFISH?

ZULHILMI TEMPOYAK | 29.4.15 | 4 Comments
Bismillahirahmahirahim...

Aku sebenarnya takut nak menulis ni. Takut jadi buah mulut orang. Tapi macam biasa la, ni aku kongsi sebab aku percaya kat ampa. Cerita sini habes sini na.


2 minggu lepas. Aku dengan bajet terernya dah pi main lasertag dekat Laser Warzone Wangsa Walk. Sebenarnya aku dah berlatih main counter strike dekat rumah. Sifat belas kasihan tidak pernah ada dalam buku hatiku masa main counter strike.

Berbekalkan hati yang cekal dan tabah. Serta muka yang not bad kata jiran sebelah. Aku main lasertag macam main futsal. Peluh mencurah-curah ke ladang gandum. Taktikal yang dirangka, dan strategi yang mengiurkan.

Itulah yang terjadi sampai berperang sama sendiri. Mula aku ingat boleh makan depa ni. Tapi not bad jugak la depa ni main. Power ya amat.



Kalau ampa dah rasa terer dan senang sangat. Cuba la ampa pi main kat tempat-tempat ni kalau terer sangat.

#1 IOI Mall Puchong
#2 E@Curve Damansara
#3 Wangsa Walk

Instagram  : @laserwarzone
Facebook  : Laser Warzone
Website    : Laser Warzone

Bagi aku, tempat ni sangat di rekemen kata kawww... untuk bawak se famili, se kawan dan se kumpul berhibur selain acah-acah baling bola boling.


Berpeluh ketiak! Kawan sebelah ja tau. Yela.. sempat lak aku nak nunjuk peluh-peluh aku kan. Btw... main laser ni tak takut. Tapi pandangan laser awek dalam tu yang aku takut. Kahkahkah...

Yang Lead The Game. Aicehh



4 comments:

  1. Assalamualaikum. hahaha sheila pakai baju belang2 dalam gambar atas ni. muahahha. rasa puas berlari sambil kena kejar zombie2 lasertag ni. hahahahhaa ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tuan-tuan. Inilah antara mangsa saya. Kahkahkahkah...

      Delete
  2. hamboiiii....awek mana tu??? haha

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...lamanya tak singgah sini sebab diri sendiri pun menghilang hehe... uisehhh bestnyaaa...kalau orang acah-acah terer pun boleh main kan? :p hahahah

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger