BANGUN PAGI TERINGAT MAK AYAH. RINDUNYA!

ZULHILMI TEMPOYAK | 10.2.15 | 9 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Tengok punya jarang aku hapdate blog kan. Sampai jiran jiran semua nages nages rindu aku. Bukan nak cakap besaq la, cerita sini habes sini na. Jiran jiran nages lagi kuat kalau tengok muka aku. Tak tau kenapa.

Baiklah... sebagai seorang anak yang lupa daratan macam aku ni. Memang jarang lah balik rumah. Sooo... pepagi ni aku bangun rasa basah mata. Tak tau la kenapa. Then tetiba jugak aku teringat parent. Mula aku ingat sebab bilik aku ni berhabuk.



Balik je jenjarang. Ada la sebab dia kenapa. Tapi call tak la jenjarang. Selalu ja call untuk ucap i love u. Macam cerita korea tu. Ehhh.. cerita korea mana lak ni kan. Kahkahkah...

InsyaAllah... jarang balik pun. Doa untuk mak ayah aku tak jarangkan. Selalu. 

Tak ada apa yang menarik sangat untuk entry ni. Just nak acah acah hapdate bagi ampa tambah teringat kat aku. Tu je. Thats all from my heart. Aicehhh..

p/s : ke nages sebab skandal lama dah bertunang? hehehe...

Yang Gila Bayang.


9 comments:

  1. salam,

    alahai kasim. torgolak den baca entri ekau ni..haha :v

    ReplyDelete
  2. dalam pic tu ke scandal lama..ke dh dapat yg baru hikss....jgn bersedih..patah tumbuh hilang berganti mana tahu nanti dapat yg lebih baik..

    ReplyDelete
  3. Tak la nanges sbb potong bawang td , haha

    ReplyDelete
  4. mungkin jgak tu..sedih sebab skandal lama dah bertunang hehe

    ReplyDelete
  5. Hehhe kalau jarang balik tp selalu call tak pe lagi tu... ni ada yg lama xblik lpas tu snyp je ..time mnta tlg je bru ingt mak ayah...minta di jauhkan...hehe

    ReplyDelete
  6. Ooo saje je letak tajuk entry rindu mak ayah. Sebenarnya frust ye kat skandal.. Hihi. Gurau je yer. Takpe, biarkan ia berlali. Teruskan kehidupan macam biasa. Hikhik...

    ReplyDelete
  7. wei.. kau sedih. abg sado teringat kat parents ke teringat scandal lame dikebas orang.. HAHHA. lame dah aku tak jengok kat pnya blog. kau ingat aku lagi tak.. conpirm tak punya...HAHAH

    ReplyDelete
  8. Atin Yana dah tunang sedih ke. #tetibe

    ReplyDelete
  9. Betul sekali, walau jarang bertemu ibu bapak, naum doa akan selalu teriring untuk mereka.

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger