SELENDANG BY ZARA. #8 GAMBAR SELENDANG TERCANTIK 2015!

ZULHILMI TEMPOYAK | 18.1.15 | 12 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Rata-rata mungkin dah tau yang aku tengah membantu ramai awek awek kat luar sana yang kiut miut untuk lebih kiut miut. Membantu macam mana? Haaa.. cerita sini habes sini, aku sekarang dah sediakan koleksi selendang terbaik abad ini.

Selendang By Zara, selendang tercantik tahun ni. Di design dari hati, dibuat dari mesin suka hati, dipakai pada gadis. Hmmm.. tak kena ayat aku kali ni. Tak pa la, just nak share gambar ja. Harap ampa hepi. Untuk lelaki kawal la hati. Kahkahkah...








Bagi ampa yang nak jadi agen ka nak buat duit sesaja kat tepi boleh call aku kat 0173141686. Bunyi macam gangster tapi manja. Auchh.. heheh...

p/s : aku tengah bawak diri ni. Merajuk tak habes lagi. ;p

Yang Selendang Tercantik 2015


12 comments:

  1. Banyak betul shawl cecantik sekarang :)

    ReplyDelete
  2. Cantik selendang! hehe. Btw thanks singgah blog :)

    ReplyDelete
  3. Uishh sesantekk sume.. blink blink ^_^

    ReplyDelete
  4. Blogwalking sini dan follow.. salam kenal bro..

    ReplyDelete
  5. cantik shawl.... looks trendy gitew.

    ReplyDelete
  6. singgah sini....cantiknye2 shawl.... :D

    ReplyDelete
  7. Terletak je shawl tu dengan muka model. Yg gamba first dgn third tu ohhsemmm

    ReplyDelete
  8. Terletak je shawl tu dengan muka model. Yg gamba first dgn third tu ohhsemmm

    ReplyDelete
  9. Cantiknya, yang pakai cantik yang dipakai juga cantik.

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger