SELAMAT ULANG TAHUN PROJEK TRAVEL. PERTAMA TU!

ZULHILMI TEMPOYAK | 3.1.15 | 4 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Selamat Ulang Tahun Pertama Projek Travel! Sapa yang rerajin baca blog aku ni kan mesti perasan aku ada share pasal #ProjekTravel.

Baca anda yang first time dengar pasal Projek Travel, boleh terus ke www.projektravel.com. Dekat situ kami share banyak tips dan pengalaman travel komuniti kami. Ampa pon boleh gak jadi sebahagian dari komuniti. Ingat, www.projektravel.com

Aku belanja gambaq aku untuk projek travel la. Dan untuk awek awek n jiran kat luaq sana. Pewitttt... 


Aku dok perasan sekarang ni ayat aku macam lagi skema. Nak melawak pon tetakot ja. Kahkahkah.. Kalau tengok gambar kat atas. Makin kurus kan. Plsss.. agree!

Btw. Terima kasih still baca blog aku walau aku suka acah acah membizi. Heheheh...

p/s : sejak atin yana tunang ngan orang. Aku makin bizi. Kahkahkah...

Yang Berkomuniti


4 comments:

  1. Wah...
    Poyak ke tu?
    Tak kenal la sebab kurusssssssssss sangat

    ReplyDelete
  2. holla bro. . singgah sini, tak sempat bertegur sapa masa jmp kat bites ritu :)

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger