RASA EXCITED PULOK. #BITES SHARE BLOG NI!

ZULHILMI TEMPOYAK | 28.1.15 | 6 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Semalam saja menjenguk facebook aku. Dah lama tak hidupkan page page yang acah acah berinfo sket. Nak dijadikan cerita, aku ternampak satu sponsored ads. Haaa.. apa lagi, terukir dibintang la muka aku. Dengan bibir tersenyum cair seperti cairnya kuning telur masa makan kat Bites Cafe dulu. Sempat promote lagi tu.



Cerita sini habes sini na. Masa aku tengok ada ads ni, sebenarnya aku tengah meeting dengan someone. Apa yang someone tu cakap pun aku tak pasti. Sebab bila dah terpandang ni, tersengeh-sengeh ja aku. Muka tersipu-sipu acah acah malu. Hidung kembang mampu terkempis.

Mau tak ter kembang kempis hidung aku. Yela.. blog kecik macam ni Bites Cafe share. Mau tersedu sedu terharu aku. Rasa nak pi hug ja tokei dia. Kehkehkeh...

p/s : nak makan ngan awak boleh? Auchh...

Yang Nak Pi Cuba Lagi Bites

6 comments:

  1. uuuuuuu!glamer zulhilmitempoyak gituuuu kan?hihi...bravo bro!

    ReplyDelete
  2. Untunglaaa glemer kan kan... seronok sangat....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum zul. wallahhh terliur sheila tengok gambar makanan tu. waduhhhh

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger