BLOG WALKING PEPAGI BUTA. BLOGWALKING BUKAN ACAH ACAH!

ZULHILMI TEMPOYAK | 13.1.15 | 14 Comments
Bismillahirahmahirahim...


Memandangkan aku sudah menjanjikan diri aku untuk blog walking. Pagi ni aku bangun pepagi buta untuk blog walking kat blog ampa. Mostly memang blog blog yang best. Bukan bodek ni. Tapi nak jaga hati je. Kahkahkah...

Btw. bagi ampa yang tengah baca sekarang ni. Blog bawah ni aku dah baca dan aku rasa ampa patut gi singgah baca. Bukan apa, pengalaman orang beza beza dan sememangnya bukan semua benda kita sempat untuk laluinya. Perghhh ayat aku kan.

Firstly, nak taknak mestilah aku akan singgah blog sharing travel terbaik 2014 - blog Projek Travel dekat www.projektravel.com

Kat bawah ni antara blog lain yang aku sempat singgah. Dan aku memang sangat rekeman ampa untuk singgah jap. Tapi kalau ampa punya blog yang best lagi yang patut aku baca. Tolong tinggalkan link kat bawah. Bak kata jejaka muka comel macam aku. Plisshhhh..

#1 - http://www.projektravel.com/
#2 - http://www.mawardiyunus.com/
#3 - http://mariahasun.blogspot.com/
#4 - http://delarocha82.blogspot.com/
#5 - http://ceritamayapersada.blogspot.com/
#6 - http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/
#7 - http://ch000tz.blogspot.com/
#8 - http://anakaskarpencen.com/
#9 - http://www.byrawlins.com/
#10 - http://marqiscareno.blogspot.com/
#11 - http://zamani84.blogspot.com/
#12 - http://www.benashaari.com/
#13 - http://www.kiflimally.com/
#14 - http://mizztina.blogspot.com/
#15 - http://edisikental.blogspot.com/
#16 - http://ekahafizy.blogspot.com/
#17 - http://nurul-izwa.blogspot.com/
#18 - http://www.dianarashid.com/
#19 - http://tembikaisusuitubest.blogspot.com/
#20 - http://sheilashahfiekry.blogspot.com/
#21 - http://aidanharima.blogspot.com/

Ini ja yang aku sempat singgah amati dan baca dan godek godek pepagi buta ni. InsyaAllah nanti sempat aku hapdate la blog lain lak. Blog ampa memang kewwwlassss. Soo.. take time ooo nak baca.

p/s : ada khabar angin kata aku malas update blog sebab atin yana dah betunang. Hmmm... sedangkan lidah lagi tergigit. Inikan pulak lidah dalam kari ikan.

Hehehehe..

Yang Bangun Awal Sket


14 comments:

  1. X mau dah nyinggah blog aku... :(

    ReplyDelete
  2. Wah, tahniah sebab rajin bangun awal demi bw...^_^

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... zul,

    visit lah jugak blog mselim3... hhiihihi

    mselim3

    pls: BW..

    ReplyDelete
  4. hehe..tq gigihkn diri singgah blog sy..

    ReplyDelete
  5. saya dah anggap blogwalking sebagai rutin harian blogger..sejak 3 tahun dulu..

    p/s:Tambahkan ilmu untuk minda dengan membaca blog Buku Online

    ReplyDelete
  6. Baru je nak cakap Plisshhhh.. Rupanya dah ada link blog saya kat dalam list ni. Terima kaseeyyy... Hehehe

    ReplyDelete
  7. terima kasih bro kerana sudi singgah ke blog saya.

    ReplyDelete
  8. ok fine, tak singgah blog aku, wakakaka

    jom, singgah baca blog projektravel jap

    ReplyDelete
  9. Terima kasih abg zul sudi berjalan dengan jari di blog kita hihi..semoga ukhwah terjalin berpanjangan,inshaAllah,Good luck abg zul :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. jemput singgah ke blog saya nanti.

    ReplyDelete
  12. Hah? Semangat nye die. Ni nak tempoyak 8 kilo ke. #bodeksampaihabis

    ReplyDelete
  13. Hah? Semangat nye die. Ni nak tempoyak 8 kilo ke. #bodeksampaihabis

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger