PROJEK TRAVEL. BUKAN BLOG REVIEW BIASA.

ZULHILMI TEMPOYAK | 20.11.14 | 6 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Maaflah... aku faham yang aku jarang update dan jarang blogwalking macam selalu. Tapi janji aku sehari aku jalan 20 blog na. Erkkk... maksud aku. Aku cuba. Hehehehe..

Btw... nak cerita sini habes sini. Aku sekarang tengah bersama sama merajinkan diri untuk travel memusing Malaysia. Bunyi macam perghhh kan. Tapi macam biasa la, kalau aku tak sembang booooommm tak sah lah.


Sekarang aku bersama Projek Travel untuk menjalankan www.projektravel.com. Blog ni dah lama ada. Tapi ini cubaan untuk menaikkan semula mana yang tercicir dulu. 

Harap ampa support la blog ni. Sebarkan atau kongsikan idea apa yang ampa nak. Mana tau kot aku rajin lebih aku explore la. Aku pon baru mula menaip balik ni. Banyak lagi kisah yang aku tak kongsi dan aku percaya kisah ampa pon aku teringin nak baca lagi.

Terima kasih sebab terus bersama.

Sayang ampa. Ecceeeehhhh.. tak macam bodek kan. Heheheh..

Yang Sayang


6 comments:

  1. Thanks for sharingggg n gudluckkk ye =D Happy blogging.

    ReplyDelete
  2. semoga sucsess dengan projek travel...^_^

    ReplyDelete
  3. Fuyyo,dengar projek travel pun dah macam semangat meresap ke dalam diri. hehe

    ReplyDelete
  4. boleh gak saya buat panduan bila nak bercuti nnt

    ReplyDelete
  5. wa... senang la nk cri pakej nk melancong lepas nie.. gudluck!!

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger