PEMENTASAN TEATER BANGSAWAN “SINBAD”. PEMENTASAN HARI INI.

ZULHILMI TEMPOYAK | 8.11.14 | 0 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Tuan tuan dan cik puan. Sorry la lama tak hapdate blog. Penat jugak nak acah acah sibuk ni sebenarnya. Oklahh... ini aktiviti aku hari ni. Kalau ampa ada masa. Jom laaaa... text nanti kita jumpak ye.


Memandangkan ada yang tertanya teater apa ni. Aku cite la sket yak. Sket je la. Nak cerita lebih lebih nanti baik aku je tayang kat sini kan. Hehehe..

Btw... pementasan ni sebenarnya kidah kesinambungan dari Teater Bangsawan Sinbad yang pernah dipentas oleh Bangsawan Grand Opera JKKN pada tahun 2009 Sinbad “Batu Permata Dewa” di mana kita akan menyaksikan kisah sambungan kepada konflik dalam pementasan dulu. Ok jujur, ayat ni aku copy dikbee. kahkahkah..

Pendek dan tinggi kata pasal kehidupan orang yang awesome.Haaa... betul pendek je kata kan. Dan sapa yang nak join tengok, boleh la hadir terus macam alamat ke bawah. Tiket berapa hinggit? Datang bayar je. Jangan risau berbaloi baloi.

7-9 November (Jumaat – Ahad) :
PEMENTASAN TEATER BANGSAWAN SINBAD
Tempat: Auditorium Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, Jalan
Raja Laut, Kuala Lumpur
Masa: 8.30 Malam

p/s : tengok ngan rakan media ye. Bukan atin yana. hehehe..

Yang Excited


No comments:

Post a Comment

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger