MATA MASUK HABUK BILA TONTON VIDEO NI. AMPA MESTI TENGOK WEH!

ZULHILMI TEMPOYAK | 30.11.14 | 1 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Intro biasa. Alaaa... lama tak hapdate. Besawang dah blog. Hahaha.. Ni ayat acah acah macam panik la kan. Padahal zulhilmi ni pemalas tau tak!!

Erkkk..

Ok. macam ni Aku nak share satu video dari u tube. Lepas aku dengar lirik lirik dia yang si rapper tu, mata aku terus masuk habuk. Padahal bilik aku giler kemas beb. Nanti la bila ada masa aku amek gambar bilik aku. Takot lak kang ada orang nak buat menantu. Kehkehkeh..


Ampa tengok la video ni. Jangan nak acah acah tengok sangat. Tengok betul betul. Suara seorang mangsa buli yang stand untuk backup diri dan mum dia.

Inspiring gila weh!

Sayang mereka yang masih ada.

Btw.. senang je kan nak cari gambar. kahkahkah.. acah acah printscreen then tempek.

Yang mata tiba tiba masuk habuk.


1 comment:

  1. Thanks for sharing the video Poyak
    Mata ai pun masuk habuk

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger