New Zealand Impian Hati. #4 Gambar Ja Untuk Rasa Teruja.

ZULHILMI TEMPOYAK | 21.10.14 | 1 Comments
Bismillahirahmanirahim....

Beberapa hari aku tak hapdate blog ni. Sejak badan sakit sakit berlari untuk Allianz Amazing Hunt ni. Al maklumlah baru nak biasakan diri ni berlari. Nampak tak lama dia tak berlari macam mana.

Hari ni aku tertengok youtube. Ternampak lah vlog new zealand yang baru. Waahhhhh... giler kaw tak kagum. Tempat bersih tenang superb. Kalau dok sorang baring kat padang tu. Perrgghhh... Mau terlelap seminggu.

New Zealand punya nature amatlah bukan biasa biasa. Kalau dilihat dan diteliti secara saksama *wahh ayat aku New Zealand ni macam sangat control nature dia. 





Nak menjadi tetamu Allah ke Mekah of cos nombor 1. Tapi ni cerita aku lebih nak kongsi tempat yang kita akan rasa. Ohhh.. syukurnya ada best macam ni. Gitu kannn..
Jadi kepada bakal wife. Honeymoon kita kat New Zealand ye. Sekali lagi diulang. New Zealand. Sekali lagi 
Cerita sini habes sini tau. Yang kurang menarik dia kat new zealand, pantai dia tak ramai orang baring macam kat Australia. Kahkahkahkah.. yang paham tu paham la.

p/s : nak Pm atin yana dia minat honeymoon mana. Kang kawen gado lak.

Yang Teringin Sangat.



1 comment:

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger