I need A Chance. Moment To Be Remembered.

ZULHILMI TEMPOYAK | 23.10.14 | 5 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Nak mintak maaf sebab tak hapdate blog. Aku pun tak tahu kenapa aku tak hapdate. Aku ingat aku nk mula balik macam dulu la. Story aku dah lain sangat sampai ada yang kata kenapa bertukar. Hmmm.. mulakan pernceritaan baru.


Berhabuk jugak mata aku bila baca balik story story masa mula dulu. Baru aku faham kenapa komen sangat berbeza dari dulu. Maaf bagi kalian yang rindukan aku. Aku akan keep in touch selalu. InsyaAllah..

p/s  : rindu nak tengok blog atin yana macam dulu. Ehhh.. tiba tiba.

Yang Akan Mula Semula.


5 comments:

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger