Aku Tak Faham Gambar Ni. Sampai Hari Ni Tercari Jawapannya.

ZULHILMI TEMPOYAK | 11.10.14 | 11 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Indahnya pagi ni. Main game FIFA 2015 sambil makan Dominos. Ohhh... hepi sekali bila terasa diri ni dah makin berlemak. Sambil update dengan mandi pon tak lagi menambahkan lagi sweetnya. Ahhhh.. indahnya dunia. Hidup pengganggur dunia. Hahaha..
Hmmm.. harap jugak la dapat jadi #penyampaitopmalaysia. Ehhhh... tiba-tiba.
Tapi kan. ada cerita sket. Pagi pagi bukak facebook dah stress. Stress jugak la tengok orang share gambar. Lepas tu, aku tanya tak berjawab. Macam krik.. krik.. krikk.. krikk.. sangat. Dalam hati ngan muka hensem dah control dah. Bukan apa, Aku selalu tengok gambar ni. Tapi aku still tak paham apa apa tentang gambar ni.


Ohhh mannn.. Apa citttaaa ni? Apa Cittaaaa..? Apa yang cuba dicerita? Ke ampa pon tak tahu cittaaa.. Tak pernah orang jawab. Ohhh man. cian titewww..

Ke ampa pon tak paham gak. Ohhh man.. cuba letak gambar atin yana ke. Hmmm.. mungkin aku makin cerita. Ehhh.. 

p/s : siap google image gambar lagi bai. Sampai tak terurus diri aku ni.

Yang Cuba Memahami.


11 comments:

  1. gua jawab boleh?yang gua paham melalui jalan kartun ini ialah tentag kehidupn selepas kawin. dimana sebelum kawin dia tengok wanita penampilan tak jaga, selekeh, comot dan tak bergaya. bila dia mengalami situasi itu, berkahwin, peknen then ada anak baru dia tahu susah senang nya jaga sampai penampilan nya pon tak terjga. pendek kata, apa yang dia buat masa lalu, terjadi sendiri pada diri dia sendiri pada masa skrg

    ReplyDelete
  2. ending , jandanya makin cantik :D

    ReplyDelete
  3. yaaa...setuju dengan iemaniyah....apa yg saya faham la..hihi

    ReplyDelete
  4. Atau....
    Adakah kehidupan sebagai suri rumah memenatkan?

    ReplyDelete
  5. sekali tengok dah faham... hahahha.... mula2 kawin, ada anak, isteri compang camping, dia nampak awek cantik, skandal, kawin, last2 si skandal tadi huduh, janda dia cantik kemain... lalalalala

    ReplyDelete
  6. Zumal pun faham macam Sha katakan tu ^_^

    ReplyDelete
  7. Dunia ibarat roda, kadang kita dibawah kadang kita diatas... Jangan selalu memandang hina kepada orang lain.. Kelak kita akan mendapat nasib yang sama... Kitulah kisahnya...

    ReplyDelete
  8. ok.. selepas diteliti. ada beza dari rambut. kan..

    ReplyDelete
  9. ARE YOU PLAYING FIFA ULTIMATE TEAM?
    Then you probably need more coins!
    Check out FUT Millionaire.

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger