11 Makanan Rusia Yang Perlu Anda Cuba. #12 Auummmm.. Secocok Rasanya.

ZULHILMI TEMPOYAK | 2.10.14 | 11 Comments
Bismillahirahmanirahim..

Baru baru ni aku dijemput untuk merasai budaya dan serba sedikit info tentang masyarakat Rusia. Entry kali ni aku just nak share tentang sedapnya. Nomnomnom... makanan orang Rusia ni. Resepi dia sangat simple. Tapi rasanya. Padatttt...













Kan aku dah kata makanan orang ni best. Yang ampa dok jeling gambar last ni ja kenapa. hahahaa...

Terima kasih untuk jemputan dari Paris Ashikin, Team blogger dan Kedutaan Rusia. Next post nanti aku share tentang apa yang aku dapat tentang sosio budaya sana. 

p/s : kalau dah jodoh aku dengan orang Rusia. Aku terima. Ehhh... terus lupa atin yana. hahaah..

Yang Nak Merasa Malaysia


11 comments:

  1. Tumpang lalu...

    Nampak sodap!
    Saya dulu bljaq kat Russia pon tak semua ni pernah makan. Hehe...

    menowizme.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mushroom tu..adoi..tertelan liuq ni.. hahaha

    ReplyDelete
  3. menyesal bukak entri ni :( untung laa kau hilmi ! sobss terus rasa dengki :(

    ReplyDelete
  4. Ang klau bab makan... Lupa kawan terus...

    ReplyDelete
  5. fuhh..geram tengok makanan tu semua. dah perut dah nyanyi lagu rock oo nih..

    ReplyDelete
  6. Menarik.. 1st time baca tentang/ tgk gambar makanan rusia. Nama2 makanan dlm bahasa rusia tu menmbah lagi tarikannya..

    ReplyDelete
  7. Bicara tentang makanan memang tidak ada matinya..
    Jika ada pembaca blog ini yang butuh Dus Makanan dapat mengunjungi Greenpack untuk menjawab kebutuhan Anda.

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger