100 Instagram Akan Di Follow. Peluang Bagi Anda Nak Tambah Follower.

ZULHILMI TEMPOYAK | 8.10.14 | 14 Comments
Bismillahirahmanirahim...
Perghhh.. tiba tiba aku rasa macam best a.k.a BOOM lak tajuk atas. Hahaha...
Pagi tadi aku berjalan dekat instagram. Scroll punya scroll, Aku rasa macam makin kurang lak gambar gambar untuk aku tengok. Yela.. lagi banyak gambar kita tengok lagi banyak idea kita nak berkembang kan.

Baiklah... bak kata jiran jiran. Dah terang lagi bersuluh. Sudah siang bukak touchlight lagi buat apa. Bagi kengkawan yang ada instagram please leave ur comment below. Perghhh.. english la aku. 


Jangan risau. Aku tak suruh follow balik pon. Aku just nak stalk ampa ja. Sebab pengalaman setiap orang berbeza beza. Dan dari situ lah kita belajar. Apa pon.. tak nak ampa stalk kecomelan aku. ERRKKK.. krik krik... krik krik...

Kalau diteliti pon aku punya following sangat kurang sebab aku tak follow sangat retis retis ni. Baru nak belajar follow. Haaa... gituwww.. Jadi kalau ampa nak aku follow bagi je la nama kat bawah. Nanti aku carik na. Hehehe...

p/s : sebenarnya tengah cari idea nak hapdate story. 

Yang Punya Instagram


14 comments:

  1. Sometimes, tengok gambar pun boleh beri inspirasi utk tulis entry, kalau nak add IG Muz, just search Engku Muzahadin ;)

    ReplyDelete
  2. thanks bro. done follow. byk gak photos n inspiration. hehehe

    ReplyDelete
  3. Kadang follow IG retis ni annoying jg.. better ramaikan kawan.. kan kan kan 😆

    Meh stalk my IG @zazanizam 😊

    ReplyDelete
  4. jarang follow retis tapi yang betul2 minat je follow

    ReplyDelete
  5. oit apa ni dtg ken tutttt kat umah orang ni haha
    selamat meng'stalk (x__x)

    ReplyDelete
  6. thanks pada yang tinggalkan.

    @rawlin mmg i dah follow. :D

    ReplyDelete
  7. macam kelakar je bro nih... ceria saya di buatnya.

    ReplyDelete
  8. cer stalk ig @aniswany or @byaniswany hmmm mesti lg banyak inspirasi marii...hati pun tenang..hmmm

    ReplyDelete
  9. meh la pollow iols :P

    @itsmesyazana

    tapi takde lah inspirasi sangat. huhu

    ReplyDelete
  10. anis of cos dah follow u. :D

    syazana gambar cantik2. :D

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger