Tips Untuk Sentiasa Perbanyakkan Idea - Bicara Santai

27.9.14

Bismillahirahmanirahim...

Memandangkan kita dalam mood weekend. Sooo.. Nak santai. Update pos tak nak la berat berat kan.


Tips Untuk Sentiasa Perbanyakkan Idea.
> Bercuti.

Banyakkan bercuti. Tak kiralah dengan family atau sorang diri.
Idea berkembang bila tengok orang berkongsi dan tenang diri.
Tips ni guru aku yang kongsi. Aku ikut sebab dia jutawan dan dermawan.

p/s : lama lama memang la malas woihh nak bangun ni. rasanya aku dengan sapa. hehehe..

yang tak mampu nak keluar hari ni.


You Might Also Like

8 kata zulhilmi kiut

  1. Hotel mana ni zul?Ada free breakfast tak?hee

    ReplyDelete
  2. bercuti memang la best. hehehe.

    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

    ReplyDelete
  3. untunglaa dapat bercuti, lepas kawin ni aku tak sempat lagi nak bercuti mana2... huahuahua

    ReplyDelete
  4. kalau bercuti nanhado la update belog

    ReplyDelete
  5. nak bercuti tiada fulusnyaaaa huhu #sedihgilajadistudent

    ReplyDelete
  6. Kena ada bajet yg ckup nk g bercuti ni..simpan utk honeymoon la..

    ReplyDelete