Outing 3.0 - Taman Botani Putrajaya. Jurugambar Hebat Berkongsi Idea.

ZULHILMI TEMPOYAK | 30.9.14 | 2 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Baru baru ni... ehhh.. maap tak baru sangat la. Aku berpeluang join Outing 3.0 dekat Taman Botani Putrajaya. Program ni anjuran AiMediaNet dengan kerjasama Perbadanan Putrajaya.

Baiklah.. cerita sini habes sini. Cerita kat orang kecoh lak. Program ni percuma weh. Siap aku dapat makan, tshirt, gift, cap, moment dan ilmu. Perghhhh... Nasib baik takde tempat tido. Kalau tak mau makan tido ja aku cerita rini.

Dekat Taman Botani ni aku lebih belajar tentang amek gambar statik dan percubaan untuk imbangkan warna objek kita. Mostly yang ditekankan adalah portrait. Sebab potrait ni adalah peluang bisnes yang baik. Tak caya tengok ja booklet IKEA tu haaaa...

Tenaga Pengajar utama adalah Tarmizi Shukri dan En Zakaria. Tenaga pengajar sampingan ada juga sebab dah kate perkongsian idea. 









Bila pikir balik kat Taman Botani tu, kenapa lah aku tak tahu tempat indah macam gini. Boleh la jalan jalan pimpin tangan dengan awek. Ehhh.. dengan bini bini sambil hirup udara yang ohhhh... tak dapat kat cyberjaya.
Mohon puji kalau gambar cantik. Hahahahaha...
Terima kasih kepada AiMediaNet dan juga Perbadanan Putrajaya. Sambil tak lupa juga untuk tenaga pengajar yang mulut tak berenti mengajar. hehehe..

p/s : harap boleh la amek gambar awek tak kabur dah lepas ni. Hahaha.. niat tu zulhilmi

Yang Addict Dengan Photog


2 comments:

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger