Kedai Repair IMAC Terbaik Di Shah Alam - Terminal Tech

ZULHILMI TEMPOYAK | 23.9.14 | 1 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Mesti ramai dah rindu dengan aku sebab dah seminggu juga aku tak hapdate cerita yang acah acah best aku kan. Aku bawak diri ke Penang dan melihat juga pada pc aku yang rosak ni. Tak sanggup aku tempuh hidup dengan tercari cari income tanpa pc.

Harap ramai la rindu aku. Hehehehe...
Btw... kalau ampa tengok post sebelum ni. Aku ada cerita tentang pemulaan perniagaan aku. Sekarang aku just nak kongsi tentang hebatnya anak-anak muda hari ni dalam merepair barang Apple. Bagi aku, kedai ni adalah the best in town.

Kedai ni ada dekat area TTDI Shah Alam. Muka depa ni mula-mula timbul kemusykilan betul ke power mamat ni. Ke acah acah power macam aku je. Aku tengok iphone depa bukak gitu je. Tau ke tak pasang ni. Itu persoalan masa aku mula-mula melawat kedai ni la. Hehehe..
Terima kasih kat brother kedai ni sebab tanpa segan silu dengan control macho sudi aku amek gambar.
Tapi pandangan negatif aku kat depa ni silap. Depa ni memang hebat, awesome dan kacak. Sekacak muka aku. Bila bukak tu siap tau mana yang perlu geli geli repair. Sampai Iphone member aku dia buat free servis. Buang bulu dan debu yang dah bersawang gila tu.

Bagi yang nak mencari kedai ni. Kedai ni kat tingkat 2. Atas kedai mamak dan percayalah mulanya aku pun tak jangka kedai tu ada dekat situ. Dan kedai dia memang berkongsi pejabat dengan Terfaktab Media.

Jangan risau. Ini bukan sponsored story. Ini serius ikhlas dari hati. Kedai Repair Imac ni Terbaik di Shah Alam. Free ke nanti cuba la acah acah Iphone rosak dan bawak pergi. Ce ketuk ketuk dulu sebab nak rasa ada bukti.


Mesti ramai yang tertanya harga dia macam mana. Bagi aku... tak terjangka murahnya. Hehehe..

p/s : nasib baik la pc dah OK. Rindu nak skype dengan atin yana. Hahahahaha....

yang rasa puas hati


1 comment:

  1. boleh tanya dekat maner kedai tu... dan kalau ada no. yang boleh dihubungi....

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger