How Quitting My Corporate Job For My Startup Dream F*cked My Life Up

ZULHILMI TEMPOYAK | 12.9.14 | 2 Comments
Bismillahirahmanirahim...


Banyak perkara yang aku masih lagi berhutang ni. Hutang cabaran 30 hari dan hutang segmen Kelab Blogger Ben Ashaari. Fuhhh.. akan cuba update satu satu. Ada jugak beberapa review yang masih lagi pending jugak.
Itulah orang kata. Buat kerja kena tulis dan rancang. Heee..
Aku tak nak cerita panjang kali ni. Just nak share satu kisah inspirasi yang mengajar aku untuk lebih kuat. Perjalanan asas dia sama macam aku. Cuma story aku boleh karang bila berjaya nanti. InsyaAllah setahun dari sekarang.

Ambil masa dan baca ye. Mohon tekan link kat bawah.


credit writer : http://alimese.com

p/s: bisnesman secocok dengan artis ke secocok dengan dokter macam atin yana ye. kahkahkah...

yang fulltime berbisnes

2 comments:

  1. good luck!!!

    visit and comment me back yea..nti senang i nk blogwalking..

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger