CABARAN 30 HARI | HARI 5 : 3 PERKARA YANG ANDA INGIN KATAKAN KEPADA BEKAS KEKASIH

ZULHILMI TEMPOYAK | 6.9.14 | 9 Comments
Bismillahirahmanirahim...

2 hari aku pikir macam mana nak mencabar diri aku menjawab cabaran ni. Kali ni memang betol betol tercabar. Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan orang bercinta. Cess... Pantang betul bila orang sembang pasal bekas bekas ni. Trauma pon ada sebab selalu housemate yang basuh bekas kat sinki rumah.

Orang segan aku nak gitau. Cerita sini habes sini na, kang viral sangat orang macam simpati lak ngan aku. Sayu ja bunyi... 

Macam ni, aku pernah la setakat keluaq makan pastu dok nyembang. Pastu acah-acah rapat sket. Then isunya aku tak pasti sama ada kami ni bergelar kekasih ke atau aku sekadar syok sendiri. Biasanya aku ni syok sendiri la. Yelaa.. muka comel. Sapa yang nak kan.
Mungkin ada.. tapi.. hmmm.. hmmmm... dilema gila aku ni.
Macam mana pun keadaannya... cabaran ni memang mencabar. Dan aku sambut dengan muka yang control mencairkan jiran. Ohhh.. kekasih.


Sekadar gambar hiasan dari Utusan Malaysia
Kalau aku ada kekasih dulu dan jadi bekas kekasih. 3 perkara ni aku akan kata. Aku punya ni bukan aku katakan sorang sorang mahupun dalam hati. Tapi aku akan katakan terus untuk awek awek ni.

1) Awak nampak hot macam dulu. Boleh tak hotkan saya jugak yang tengah freeze dengan awak ni.

2) Macam mana life sekarang? InsyaAllah hujung tahun ni aku nikah. Majlis jemput saudara ja. Jadi nak jemput hg sebab hg saudara yang memang pernah hadir dalam hidup aku.

3) Ehhhh.. makin gemok engkau sekarang. Aku ada jual produk pelansingan wehh... 

Kesimpulannya aku masih tak pasti status aku dulu tu. Hmmm... 

Macam mana sebenarnya nak tau kita dapat green light or just fren zone. Heee...

p/s : tapi ngan atin yana aku tak acah acah. Tunggu alamat hospital dia btugas ja. Hahaha..

yang tak pasti kekasih

9 comments:

  1. hihi..nak order gak pelangsing bdn, tp nak free je..
    adakalanya ada rs ingin tahu apa perkembangan ex kita...walaupun hanya tinggalan sejarah

    ReplyDelete
  2. hu hu hu.. sempoi la... kak yati x tahu nka tulis ape bab yg ni... hu hu hu...
    jemput blogworking

    ReplyDelete
  3. mencabar juga tugasan ni..
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  4. Fatin Liyana... HUKM kot..
    dah bgtau dah.. apa lagi...
    he he eh

    ReplyDelete
  5. Hahaha... yg no 3 tu cm comeeeyyy jee.. hahaha

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger