CABARAN 30 HARI | HARI 4: BUKU KEGEMARAN ANDA

ZULHILMI TEMPOYAK | 4.9.14 | 10 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Macam biasa. Ayat intro yang sama.

Fuh macam tak caya aku. Yang aku mampu hapdate blog hari hari. Dulu aku ingatkan aku ni malas. Rupanya aku ni not bad acah acah rajin. Terima kasih kepada anda yang tak acah acah baca blog ni. Terima kasih kepada team Kelab Blogger Ben Ashaari.

Senang betoi tulis entry macam ni. Hehehe...

Baiklah... kalau ditanya tentang buku. Of cos aku agak obses jugak dengan buku. Rak kecik, tapi bahan bacaan mendalam. Setiap bulan adalah wajib untuk aku bahagikan bajet sket untuk dapatkan buku. Haaa.. nampak tak kesungguhan tu.

Disebabkan passion aku dalam bisnes. Soo... banyaklah buku strategi perniagaan, marketing, business plan n future business. Kalau bajet lari pon, paling busuk pon aku akan dapatkan majalah properties. Haa... impian tu nak pegang properties. Pelaburan kata ko...

Tapi aku gak suka baca buku yang penuh motivasi tapi dengan cara in direct. Sebab tu nampak muka aku macam tak hensem tapi ada gaya matang. Hmmm.. sapa berani baca tak hensem tu. Finee.. heheh...


Buku ni aku agak gemar sebab bacaan dia santai, senang faham dan ingatkan aku dengan zaman gemilang. Zaman kanak kanak. Zaman yang orang kata kat aku... " ehhh...anak sapa ni comelnya. " hahhahahaah...
Buku When I was Kid by Boey.
Carilah dekat jiran jiran terdekat. Ada episod 1 dan episod 2. Tak pasti kalau aku ketinggalan dah ada episod 3. Kalau nak boleh datang rumah bawak kfc untuk pinjam buku ni. Alololohhh...

p/s : aku sebenaq nya lagi minat baca hati orang. Hi awekkk... kahkahkah..

yang minat la.
+zulhilmitempoyak 


10 comments:

  1. Comel pula tengok cover buku When I Was a Kid tu.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. suka gak katun ni tapi selalu baca kat blog dia je,setip hari dia update

    ReplyDelete
  3. Tajuk menarik.. Nanti kalau terjumpa nk bc gak lah..

    ReplyDelete
  4. hahahhaa kau ni comel dari masa ke semasa bila aku baca blog kau..... wahahahhaa sowiiii aku memang suka gelak....

    ReplyDelete
  5. olololo.... anak sape yang shomel ni....hihihi

    ReplyDelete
  6. aku baru baca 1. tapi tak habis lagi sebab jeles dia pandai lukis gitu

    ReplyDelete
  7. agak2 buku ni boleh buat drama bersiri tak...

    ReplyDelete
  8. penat menelaah ni.. heheh..

    ewanthology - bleh try. hehehe

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger