CABARAN 30 HARI | HARI 3 : SESUATU YANG MENGUATKAN ANDA

ZULHILMI TEMPOYAK | 3.9.14 | 5 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Fuhh... macam tak caya aku. Yang aku mampu hapdate blog hari hari. Dulu aku ingatkan aku ni malas. Rupanya aku ni not bad acah acah rajin. Terima kasih kepada anda yang tak acah acah baca blog ni. Terima kasih kepada Team Kelab Blogger Ben Ashaari.
Sejujurnya, sesuatu yang menguatkan jasad aku adalah tido yang cukup selama sehari, bersama baju perisai dan ilmu bukan biasa-biasa bermain jutaria. Damn.. apa aku merepek ni.
Pastikan ampa tak lupa tinggalkan link dekat ruang komen. Jadi tak da la aku rasa bersalah sangat ampa tengok blog aku tapi aku tak tengok. Haa... ayat pon dah macam tak teratuq sangat. Tapi still bajet artis.

Tuan tuan dan cik puan. Yang menguatkan aku bukanlah something = sesuatu, but everything. Hamboihhh.. ayat nak sweet ja. Harap awek awek kat luaq prasan la na. Hahahaha... padahal ayat kopi pes ja.

Ya... mereka lah everything aku. Merekalah keluargaku. Sob sob sob... tak tertunjuk nak tunjuk terharu camna. Syukur Alhamdulillah...


Masa aku sedih depa ada. Masa aku gelak depa ceria. Masa aku jatuh depa papah. Masa aku sakit depa doa. Merekalah keluargaku.

Aku tau... kawan-kawan kat luaq pon memang dah macam keluarga aku. Terima kasih semua. Macam mana pun. Semuanya tetap dalam doa aku. Hanya Allah akan makbulkan. Sob.. sob.. terharu aku buat entry kali ni.

Kuatnya aku hari hasil dari lahirnya kasih sayang dari akal dan ruh mereka. I love u mom dad sista brotda n jiran jiran. Heheh...

Macam suci je entry kali ni kan. Dah ada gambar mak ayah. Kena la sopan sket. Alaaa.. macam la tak biasa acah acah baik depan parent. Bukan ampa.. maksud aku kat madagaska tu. Heheheh...

p/s : bila atin yana nk tulis akulah kekuatan dia ni. hehehehe... 

yang semakin sihat dan kuat
@zulhilmitempoyak

5 comments:

  1. informasinya unik pak,,, terimakasih ya...
    salam kenal, saya orang indonesia...
    salam blogger...

    ReplyDelete
  2. comey naa hang senyum....keluarga kekuatan kita... tanpa depa.... wuhuuuuu sedeyyyy :(

    ReplyDelete
  3. tetiba tanya "sape Atin Yana???" hehe

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger