CABARAN 30 HARI | HARI 2 : 5 CARA MEMENANGI HATI ANDA

ZULHILMI TEMPOYAK | 3.9.14 | 12 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Cabaran ni sebenaq nya dah masuk hari ketiga tapi posting aku untuk hari kedua. Nampak tak bukan biasa biasa aku ni. Orang dah tiga aku pulak dok dua lagi. Janji ada story yang aku boleh kongsi bersama kan. Auchhh.. manisnya.

Baiklah... kali ni 5 cara memenangi hati anda. Iaitu hati aku la. Waahhhh... aku ada 10 yang tulus dari hati, tapi dah depa nak 5 tak nak la aku nampak bajet retis sangat kan. 10 kata koooo... macam dah ala ala jantan rebutan dah.

Macam biasa, cerita sini habes sini. Satgi ada je cara mak janda tu nak meng ejas aku. Hahahahah... ada ke. Bajet klakor la tu.



5 cara untuk memenangi hati zulhilmi

Rasa macam bajet sangat lak bila cara nak memenangi hati aku ni. Sebab takde orang pon nak. Hahaha... btw... 5 je cara ye. Harap maklum. Ni pon aku dah rasa macam bajet sangat.

1) belanja makan.
Tiba-tiba rasa lapo. Al maklumlah.. seminggu selepas dapat gaji.

2) jangan kacau masa tak sepatutnya. 
masa tido, masa sendirian, masa nak pelukan, masa mandi, masa menggunakan jamban, masa lah la.

3) Like and follow blog aku.
Hehehe... tekan la jap like ngan follow kat tepi tu. Kata nak menangi hati. Alolo.. awak yang comel.

4) Selalu tolong menolong
Kawan yang baik. Tolong la gitau macam mana skill nak income kat blog ni. Tolong la untuk menang hati aku.

5) abaikan semua yang aku cerita ni
Sebenarnya tak perlu pun nak menangi hati aku. Sebab aku ni bukan siapa-siapa. Just nak share dari seorang yang bernama zulhilmi yang perlukan kasih sayang ampa. Sedih pedih la pulok rasa. 

Cuba komen sket ngan link ampa. Srius aku nak amek hati ampa ni. heheh...

p/s : harap atin yana baca la. soo.. takdak la susah dah dia nak menang hati aku. Sebenaqnya dia dah menang pon. Alolohh.. malu malu.

yang nak mintak tolong.
@zulhilmitempoyak 

12 comments:

  1. Hehehe terbaiklah... meh meh baca ena punya lak... ahaks...

    ReplyDelete
  2. tahniah anda ada blog yang cantik...
    wah.. sempoi la zul ni..

    jemput blogworking yr..
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  3. Oh, LIKE and FOLLOW eh.. heheheh nanti balas kunjung balik ya..

    http://www.mamamyja.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-2-5-cara.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. Anda kaya dan berjaya...

    ReplyDelete
  5. Kebanyakan lelaki mmg suka di belanja makan rupanya. Yaya belanja coki coki boleh? Hehe

    ReplyDelete
  6. hihihi, jom mama belanja pekena rojak!

    ReplyDelete
  7. Yg ni memang kelako...hehehe...terbaik la!

    ReplyDelete
  8. Fiuuhh lega sibbaik xperlu nak menangi hati ko tu tempoyak.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. haha meh dtg jln yap kwan seng ..iena blanje mkn :p

    ReplyDelete
  10. ee ehh... time bile nak pelukan tu?//

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger