CABARAN 30 HARI | HARI 1 : 1 GAMBAR TERBARU ANDA DAN 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA

ZULHILMI TEMPOYAK | 2.9.14 | 7 Comments
Bismillahirahmanirahim...

CABARAN 30 HARI | HARI 1 : 1 GAMBAR TERBARU ANDA DAN 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA. Bunyi nak boom kan. Nanti la memang boom. Idea ni aku dapat dari designer awesome blog ni iaitu DikBee. Sesiapa yang nak dapatkan design comel dan awesome secomel dan seawesome design blog aku boleh contact DikBee.

Aku pun tak tau sapa pengasas idea entry macam ni. Sangat bagus, at least aku ada la sket idea-idea yang tersumbat ni. 

Tak salah aku idea dari Team Blogger Abang Ben. So far aku pun belum ada join mana-mana kelab. Whatever it is, terima kasih. Hehehe...


Fakta Tentang Diri Aku.

1) Suka mencuba benda baru.
2) Risk taker.
3) Malu tapi mahu.
4) Lahir 10 Julai (saja gitau. hehehe).
5) Pencinta Wanita (hahahaha).

Aku buat dengan tekun dan serius ni. Jangan kata aku main-main lak. Hahaha... 

Btw... cerita sini habes sini jangan nak share kat orang. Dapat kat atin yana kena reject lak aku. Hahaha...

p/s : mohon atin yana buat jugak pastu cc aku. Baru nak kenal hati budi. Kahkahkah...

yang tiru orang buat post
@zulhilmitempoyak


7 comments:

  1. Bagus la pencinta wanita... dr tersonsang kan...

    ReplyDelete
  2. amboi... pencinta wanita tu... hehe

    ReplyDelete
  3. Tq join sekali ! Haha pencinta wanita sgt jap qaseh nyanyi ..

    Aku memey pencinyo wanita tp mu memey buayooo ~

    ReplyDelete
  4. malu tapi mahu
    mcm comel je haha :p

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger