8 Hidangan Di Pak John Steamboat. #9 Pasti Buat Anda Rasa Lapar.

ZULHILMI TEMPOYAK | 29.9.14 | 7 Comments
Bismillahirahmanirahim...

Pasti ramai antara ampa yang tengah baca ni penggemar makanan kan. Bak kata orang puteh food hunter. Haaa... Pak John Steamboat dekat Wangsa Maju adalah yang direkemenkan untuk pengemar steamboat.

Kat sini aku share sket la 8 hidangan yang telah aku telan. Tapi yang ke 9 tu memang buat aku rasa lapar la.










Untuk makluman, gambar #9 tu adalah Mahamahu owner kepada blog www.mahamahu.com yang pakar dalam food review. Beliau tengah kurang sihat sekarang. Mohon doakn kesejahteraan dia.

Bagi anda yang ingin dapatkan Pak John Steamboat. Boleh terus ke restoren Pak John Steamboat di Wangsa Maju. Singgah ke FB Pak John Steamboat sekarang untuk info lanjut.

p/s : nak dating ngan atin yana kat sni. Agak agak dia mau tak. Kehkehkeh...

Yang Alhamdulillah Kenyang


7 comments:

  1. Thanks Bro, for this artikel.. Tengok gambar lawo2 buat rasa lapar pulak...

    Kesian kat Mahamahu terpaksa buat review makanan hospital huhu..

    Semoga cepat sembuh Mahamahu..

    Mahu Mahu antara top 3 Food Review

    ReplyDelete
  2. Kupon jangan lupa tebus.... Tebus kat Wangsa Walk sebelum date expired.. huhu

    ReplyDelete
  3. apsal gambar tu menggoda sangat...?? ohhh menyampahhh !! bab kepah tu macam besttttt je.....

    ReplyDelete
  4. TerpAksa tahan nafsu.... Hmmmp..

    ReplyDelete
  5. erk...sodapnye...my feveret ni..mesti singgah nanti..i penah buat DIY Steamboat tau..jemput baca..tapi biasa2 je lah...haha...
    http://bit.ly/1BbyLlQ

    ReplyDelete

Copyright for Zulhilmi Tempoyak | Design By dikbee | Powered By Blogger